"Răzbunarea" Andreei Mantea! Pestriţa îi pusese beţe-n roate la prima plecare

image
Andreea Mantea a revenit la "Wowbiz" după o absenţă de doi ani în care Adelina Pestriţu a fost colega lui Mădălin Ionescufoto: Arhiva Personală

Doi ani a fost Adelina Pestriţu în graţiile şefilor turci, însă lăcomia a lăsat-o fără job. Bruneta a sărit calul şi a cerut mai mulţi bani la sfârşit de lună, iar acest lucru i-a scos din minţi pe superiorii ei care i-au găsit repede o înlocuitoare în persoana Andreei Mantea. Vedeta tv nu este deloc străină de acest post, mai ales că în trecut ea a fost cea care a deschis seria "Wowbiz" la braţul lui Mădălin Ionescu.

Plecarea de acum doi ani a Andreei Mantea de la Kanal D nu a fost nicidecum rezultatul unei decizii spontane. Potrivit unor surse, o colegă de-a brunetei i-a aranjat din umbră debarcarea de la emisiunea „WoWbiz”. Cea care ar fi detronat-o în trecut pe Mantea este nimeni alta, decât rivala ei, Adelina Pestriţu, care i-a şi luat locul. În tot acest timp nici Mantea nu a stat degeaba. A fost angajată la staţia din Băneasa. Ea a fost protagonista "Burlăciţa", i-a ţinut locul Mirelei Boureanu Vaida la "Mireasă pentru fiul meu", a născut un băieţel, şi a avut pentru o scurtă perioadă un show matrimonial la Euforia Tv.

Ping-pong la "Wowbiz" între Mantea şi Pestriţa  

Atunci când Andreea Mantea a părăsit postul de televiziune Kanal D colegii ei de trust nu au fost deloc şocaţi. Ei se aşteptau la o asemenea decizie. Nu era nici un secret pentru nimeni că Andreea deranja cu replicile tăioase pe care obişnuia să le dea chiar şi şefilor săi.

În timp ce Mantea nu a mai fost printre preferate, Adelina a reuşit să crească în ochii şefilor turci de la Kanal D. Ea a intrat pe sub pielea colegilor şi a conducerii şi i-a băgat beţe-n roate Andreei Mantea. Lăcomia a pus-o însă pe tuşă, acesta fiind şi un alt motiv pentru care şi Mantea a plecat cu coada între picioare de la Kanal D. Acum, bruneta a semnat un contract frumuşel pe o perioadă cre îi va readuce din nou celebritatea pe care şi-o câştigase.   

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
image png
cub bianca dragusanu png
gabriela cristea
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
FotoJet (1) jpg
produse alimente jpeg
Soldati ucraineni Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării Twitter jpg
militar decedat alba iulia
image
image
image
image
gabriela cristea
cub bianca dragusanu png
4 bianca brad png png
iulia albu
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg