Răzvan Botezatu tânjește după momentele din televiziune! De 5 ani n-a mai avut niciun proiect TV

Răzvan Botezatu (32 de ani), unul dintre cei mai carismatici prezentatori de televiziune de la Antena Stars, a ales să părăsească în urmă cu aproape cinci ani trustful Intact pentru o pauză bine meritată. Astfel, că în toată această perioadă, tânărul a decis să își dedice timp pentru el ba mai mult s-a mutat în orașul său natal, în Constanța, unde a ales să își deschidă un magazin cu haine la mâna a doua cu care are mare succes.

Timpul trece dar amintirile frumoase pe care le-a strâns Răzvan Botezatu atunci când modera o emisiune matinală nu se pot uita. În unul dintre cele mai recente story-uri ale sale, acesta le mărturisește tuturor că perioada cât a lucrat în televiziune a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Ba mai mult, Răzvan le arătă acestora un moment amuzant cu el în timp ce era îmbrăcat în bebeluș și fugea cu un urs mare de plus în brațe prin traficul infernal din București.

„A fost o perioadă foarte frumoasă și chiar uneori mă mai uit la filmările cu mine. Îmi amintesc cum ieșeam eu pe stradă, în pampers, cu ursulețul după mine. Au fost cele mai frumoase dimineți”, le-a spus public simpaticul Răzvan internauților.

Atras de bărbați

Răzvan Botezatu nu își neglijează nici viața personală. Însă, mare ghinion pentru domnișoarele care sperau la inima fostului prezentator de televiziune...asta pentru că tânărul a recunoscut că este atras de bărbați.

„Sunt foarte fericit! Sunt cu el (iubitul – n.r) de doi ani, chiar acum i-am împlinit, recent. Iubitul meu are bani, mă plimbă foarte mult. Lui îi plac călătoriile și mie îmi plac dar pensia mea este foarte mică. Îmi face foarte multe cadouri, ne facem cadouri amândoi. Pot spune că sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele”, mărturisea Răzvan Botezatu despre partenerul său de viață, în urmă cu câteva luni, de care se pare că s-a și despărțit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net