Uite ce gafă colosală a făcut Răzvan Botezatu la magazin: „Mi-a scăzut și glicemia!”

Răzvan Botezatu (32 de ani), fostul prezentator TV de la matinalul de la Antena Stars, s-a lansat în urmă cu un an în afaceri. Acesta și-a deschis un magazine cu haine second-hand, în Eforite Sud, unde se bucură de un real succes atunci când vine vorba de clienți.

Însă pentru că nu a fost obișnuit cu acest lucru până acum, fostul prezentator de televiziune a făcut recent o gafă colosală atunci când a vrut să bată o sumă în casa de marcat și a tastat cu totul altceva. Așa că simpaticul Răzvan a dorit să le spună și prietenilor săi din mediul online prin ce a putut să treacă din cauza unei clipe de neatenție.

„Trebuie să vă povestesc ce mi s-a întâmplat...pentru că mi-a scăzut, pe moment, glicemia și am zis că leșin și o să cad din picioare! La magazin, la mine, vine o groază de lume. Toate bune și frumoase până acum! Le mulțumesc tuturor care își fac puțin timp și trec din concediul lor pe la mine pe la magazin. Sunt zile când și taxez, fac poză cu cei care vor, ba între timp mai vine altă doamnă care vrea să facem selfie, după care o sună pe cumnata din Spania să îi povestească, este nebunie aici la magazin. O nebunie totală!

Ce credeți că mi s-a întâmplat în toată agitația asta? Doamne, deci mi s-a făcut rău! Pentru că nu știu cum am făcut asta, dar când să bat pe casa de marcat cât avea doamna de plătit eu am bătut pe casa de marcat un miliard. Mi s-a făcut rău instant pentru că am dat și <total>. Era și sâmbătă, zi liberă, îl sun pe domnul de la casa de marcat, nu răspundea, l-am sunat de nu știu câte ori iar într-un final răspunde domnul de la casa de marcat și i-am zis că am bătut un miliard și el mi-a spus bine că nu am bătut mai mult”, le-a spus Răzvan Botezatu prietenilor de pe pagina sa de Instagram.

Programul încărcat, motivul principal

Fostul prezentator de televiziune de la Antena Stars le-a mai povestit prietenilor virtuali că are un program de lucru, la magazin, foarte aglomerat:

„Sunt foarte amețit acolo. Magazinul este deschis șapte zile din șapte, suntem 12 ore pe zi, mai fac schimb cu mama pentru că sunt și eu om, nu pot să stau numai acolo și toată lumea care vine mă ia de proaspăt dar eu sunt acolo de dimineață. Nu mănânc, nu beau apă, nu merg la baie”.

Click! spune

Răzvan Botezatu a devenit cunoscut după ce a lucrat timp de mai mulți ani la postul național de televiziune Antena Stars și a fost implicat și în alte proiecte de televiziune cum ar fi „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la PRO-TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net