Ce a făcut Răzvan Botezatu cu banii de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici». Și-a îndeplinit o dorință veche

Ultima actualizare:

Răzvan Botezatu a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă" e aici. Competiția a fost una dură, care i-a pus limitele la încercare, însă prezentatorul este recunoscător pentru experiența trăită și pentru faptul că a reușit să-și îndeplinească o dorință cu banii încasați în urma participării. 

Răzvan Botezatu și-a depășit limitele în jungla dominicană
Răzvan Botezatu și-a depășit limitele în jungla dominicană

Fiecare concurent care participă la „Sunt celebru, scoate-mă" e aici este recomensat financiar în mod diferit, în funcție de cum a negociat cu trustul de pe Pache Protopopescu. Răzvan Botezatu nu a dorit să dezvăluie care a fost suma pe care a primit-o, însă a menționat că datorită ei a reeușit să-și achite o rată destul de serioasă. 

Citește și: Razvan Botezatu, despre experiența din jungla dominicană 

„Da, din punct de vedere financiar pentru mine a meritat. Eu deja mi-am folosit banii. Mi-am plătit rata la terenul de la casă de la Eforie. Casa moștenită de la tata. Pentru că nu avea terenul cumpărat și m-am gândit să fac ceva util cu ei. Nu pot să zic. O sumă ok!”, a declarat Răzvan Botezatu, conform Fanatik. 

Răzvan Botezatu ne declara că jungla dominicană a reușit să scoată la suprafață mai multe frici despre care nici nu știa. Prezentatorul simte nevoia unei pauze, în care să se concetreze mai mult asupra propriei persoane. 

„Sunt răvăşit şi confuz, trebuie să mă adun o perioadă. S-au întâmplat multe, iar jungla a reuşit să scoată din sufletul meu multe „cutii cu traume” închise şi uitate acolo undeva, crezând că au fost vindecate. Mă bucur că le-am conştientizat şi am avut timp să mă gândesc la multe lucruri din viaţa mea în tot acest timp rupt de lume, realitate şi tehnologie", povestea Răzvan. 

Vezi și: Gestul prin care Răzvan Botezatu și-a șocat colegii 

Competiția din Republica Dominicană continuă, iar concurenții sunt nevoiți să facă față probelor dificile, să consume tot felul de vietăți și să găsească o cale de a conviețui. De departea, cea mai discutată apariție a sezonului este Bia Khalifa, tânăra devenită vedetă după ce a participat la iUmor. Bia a avut numeroase conflicte atât cu cei di echipa sa, cât și cu adversarii. Singurul concurent care pare să se înțeleagă, cât de cât, cu tânăra este Giani Kiriță. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net