Răzvan Popescu și Flick se țin de glume pe internet: «Tunsoare pe vreme de izolare»

Ultima actualizare:

    Flick e bun  și ca frizer
Flick e bun și ca frizer

Vestitul om de radio, Răzvan Popescu, de la Radio ZU, ține la etichetă, așa că nu poate sta nearanjat. Și, cum frizeriile și-au închis porțile în aceste vremuri grele, iată că acesta a apelat la ajutorul bunului său prieten și coleg de prezentare, nimeni altul decât Flick, cel care vorbește doar în rime împerecheate.

Cei doi și-au postat pe conturile sociale fotografia din baie, dar și un mesaj amuzant:”Tunsoare pe vreme de izolare. Mă tunde Flick la el in baie! “. Fanii le-au adăugat mesaje pe măsură: Flick, nu e frumos deloc/ Să-l tunzi pe Popescu-n baie/ Nu ai mască, nici mănuși/ Asta este chiar de oaie! “.

Răzvan, care a slăbit peste 50 de kilograme, în ultimul an, se străduiește să nu renunțe la programul de exerciții fizice nici pe perioada izolării în casă: “Alerg prin sufragerie, urc pe scări, dar voi ieși și în curtea complexului, când nu e nimeni, pentru  puțină mișcare”, ne-a spus el. În caz că Radio ZU își va închide porțile, prezentatorii emisiunilor vor munci de acasă, pe perioada pandemiei de coronavirus, ei având deja montate stații de rezervă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pavel palcu   special arad jpg
image
image
image
image
image
image
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net