Reacția "delicioasă" a lui Răzvan Simion, după ce Dani Oțil a anunțat că va fi tătic

Ultima actualizare:

    Dani Oțil și Răzvan Simionfoto: Instagram
Dani Oțil și Răzvan Simionfoto: Instagram

Vestea că Dani Oțil va deveni pentru prima oară tătic a luat prin surprindere pe toată lumea. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 și logodnica lui, Gabriela Prisăcariu, au anunțat că vor deveni părinți, iar urările și felicitările nu contenesc. Și Răzvan Simion, colegul lui Dani de la matinal, a avut o reacție simpatică.

Gabriela Prisăcariu a făcut câteva precizări legat de sarcină. ”Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate, la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții, deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe contul său de socializare.

Logodnica lui Dani Oțil a mai precizat că acum deja așteaptă mesajele în care ea și Dani Oțil vor fi întrebați de nuntă sau de cel de-al doilea copil. “De ce vă băgați cu bocancii în viețile oamenilor, poate unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje? Acum aștept să înceapă mesajele <când vă căsătoriți> și <când faceți un nou copil>”, a mai spus Gabriela Prisăcariu.


    Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, prima poză cu burtica la vederefoto: Instagram
Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, prima poză cu burtica la vederefoto: Instagram

Răzvan Simion: “O să avem un nepoțel”

Răzvan Simion, colegul de matinal al lui Dani Oțil, a fost extrem de încântat la aflarea veștii că bunul său prieten și coleg de breaslă urmează să devină tată. Fostul iubit al Lidiei Buble l-a felicitat și el pe Dani Oțil printr-un mesaj emoționant. „Nu știu cum se zice la români sau în alte părți. Felicitări, să fie într-un ceas bun, bravo, bă! O să avem un „nepoțel”. Deja au început împărțelile. Ne împărțim motoarele, mașinile, să vedem care ce ia, că bănuiesc că nu o să mai ai nevoie de ele, Dănuțule. Hai să fim serioși. Am împărțit deja tot de aseară”, i-a spus Răzvan Simion lui Dani Oțil. Prezentatorul a transmis că-l va dezvălui sexul copilului peste o lună. “Știm exact ce o să fie. Promit că într-o lună vă arăt și sexul”, a mai transmis iubitul Gabrielei Prisăcariu.

Citește și:

EXCLUSIV Iubita lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, toate detaliile despre sarcină: "Ne doream foarte mult un copilaș"

Dani Oțil va fi tătic. Gabriela Prisăcariu este însărcinată și a făcut marele anunț. Prima poză cu burtica de gravidă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net