Reacția Iuliei Albu după ce Adelina Pestrițu a spus că a împrumutat-o cu bani. „A ales să facă ce știe ea mai bine”

Ultima actualizare:

    Iulia Albu,fashion stilist și critic de modă
Iulia Albu,fashion stilist și critic de modă

Scandalul continuă între Iulia Albu și Adelina Pestrițu, după ce au fost aduse acuze și insulte mascate, de ambele baricade. De data aceasta Iulia Albu îi dă răspuns Adelinei, după ce aceasta din urmă ar fi dezvăluit mai multe detalii de pe vremea când acestea lucrau împreună în aceeași televiziune.

Cele două „se războiesc” pe story-urile de pe rețelele de socializare, în văzul tuturor! „Adelina Pestrițu a încetat să mai fie relevantă ca influencer. Este ziua în care Adelina Pestrițu a ales să facă ce știe ea mai bine. Circ. Această persoană, în vria unei crize de nervi, declanșată probabil de un val de comentarii negative primite, și-a arătat ieri adevărata față.

Și toate măștile ei au căzut. Nu ești decât o persoană controversată avidă de circ. Astăzi -influența- ta a devenit zero”, a răspuns Iulia Albu, după ce Adelina a publicat pe Instagram mai multe mesaje în care o acuza pe Iulia de diverse lucruri, povestind întâmplări de pe vremea când erau colege, și dezvăluind că ar fi împrumutat-o cu bani.

Răspunsul Iuliei Albu
Răspunsul Iuliei Albu

Cum a început cearta dintre Iulia Albu și Adelina Pestrițu

Prezentă în cadrul unei emisiuni TV Adelina Pestrițu a fost ținta atacurilor Iuliei. După ce a criticat-o pentru operațiile estetice, pentru că își editează prea mult fotografiile din mediul online și pentru că nu știe să se îmbrace, a venit și replica Adelinei.

Fosta prezentatoare TV de la Kanal D a fost întrebată, chiar în cadrul aceleiași emisiuni, ce părere are despre tot scandalul cu Iulia, iar răspunsul nu a fost unul redat în cuvinte. Adelina Pestrițu a cotcodăcit în direct, explicând că atât poate să spună ea despre Iulia Albu, lucru care a deranjat-o teribil pe Iulia, care i-a răspuns ulterior acesteia cu aceeași monedă.

„Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la BAC la limba română, conform propriilor declarații. Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie. Valoarea ei este … că deocamdată, încă, este. Am ajuns aici, în punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care „a putut’ doar 3,60 la BAC LA LIMBA ROMÂNĂ, o persoană CONTROVERSATĂ atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată INFLUENCERUL ANULUI 2019, să cotcodăcească Live în 2020”, a transmis Iulia Albu pe rețelele de socializare

Și doar de atât a fost nevoie! Adelina s-a dezlănțuit la rândul ei pe rețelele de socializare, atacând-o pe Albu și povestind întâmplări neștiute de nimeni.

.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net