Reacţia mamei lui Giani Kiriţă, după ce a fost eliminat de la Exatlon: «Nu am putut dormi»

Ultima actualizare:

    Niculina Ivan
Niculina Ivan

Eliminare surpriză la Exatlon. Deşi a fost unul dintre cei mai titraţi concurenţi şi mulţi îl vedeau în finală, Giani Kiriţă a fost eliminat miercuri seara. Mama lui a vorbit despre plecarea din emisiunea, dar şi problemele pe care le avea înainte de a veni în Republica Dominicană.

Niculina Ivan a povestit, la emisiunea Wowbiz, că a ştiut de marţi seară, de când a aflat că fiul ei e nominalizat, că Giani se va întoarce în România. Cu toate acestea, nu e în totalitate tristă. 

"De aseară am spus că iese, pentru că are şi prieteni şi duşmani, iar fanii Războinicilor s-au pus pe treabă. De aseară am spus, şi el a simţit, mi-a transmis. Nu prea am putut dormi, în primul rând bucuria că îmi voi vedea băiatul după patru luni, e sprijinul meu. Îmi pare şi rău, pentru că trebuia să rămână. Şi Războinicii au recunoscut că el a fost nucleu. Simt şi durere şi bucurie. El a clădit totul. Dar îşi va revedea copiii, familia. Cred că va fi un antrenor mai bun, nu va mai ţipa", a spus mama lui Giani. 

Mai mult, ea a completat că fiul ei era trist înainte de plecarea în Dominicană: "Era singur, foarte singur. Copii sunt mari, nu mai sunt cu el". 

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net