Reacții sfâșietoare după moartea lui Ion Dichiseanu: ”Ioana și Simona nu o să accepte pierderea”

Ultima actualizare:

    Ion Dichiseanu, alături de Simona Florescu și de Ioana Dichiseanu
Ion Dichiseanu, alături de Simona Florescu și de Ioana Dichiseanu

Teatrul românesc este mai sărac de joi, 20 mai, de când maestrul Ion Dichiseanu a murit. Vestea că marele actor a trecut în neființă a șocat lumea artistică de la noi.

Constantin Cotimanis a aflat chiar în direct, la emisiunea lui Cristian Brancu, de la Prima TV. Cu ochii in lacrimi, Constantin Cotimanis a găsit puterea să transmită în direct, un mesaj de “Adio!”, celui care a fost marele actor Ion Dichiseanu. “Să ai drum lin și lumină, prietene! Tu ești obișnuit să stai în lumină. Mi-a plecat un prieten bun. Dichi e un domn, asta e doar o trecere. Ai fost un lord și ești un lord în continuare. Sunt mândru că am jucat cu tine la Teatrul Nottara. El fuma întruna, mereu avea o țigară în gură. Îl întrebam: <de ce fumezi?> și el zicea: <de pamplezir>. El nu trăgea în piept. Drum în lumină, prietene! Și la verticală tot cu voioșie!”, a fost mesajul lui Constantin Cotimanis, în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Alexandra Velniciuc: ”Ioana și Simona nu o să accepte pierderea”

Actrița Alexandra Velniciuc a primit și ea tragica veste despre moartea marelui actor tot într-o emisiune de televiziune. “A plecat un mare domn! L-am perceput ca pe un mare nobil, un mare curtenitor. Muncea foarte mult. Sunt cu tot sufletul alături de Ioana și de Simona, care nu o să accepte pierderea. E greu să mai găsești un om ca el în lumea de azi. Era un domn. Le avea și el pe ale lui, dar avea o forță de a-și depăși starea. Actorii de pe vremuri arătau altfel, aveau o sclipire, o stea. Un om fabulos, i-a placut viața. Să-i fie drumul lin și avem cu toții datoria să nu-l uitam”, a spus Alexandra Velniciuc în emisiunea “ La Măruță”, de la Pro TV.


    Fuego, poză emoționantă cu Ion Dichiseanufoto: Facebook
Fuego, poză emoționantă cu Ion Dichiseanufoto: Facebook

Fuego: ”Fiecare întâlnire cu el a fost o experiență de viață”

Paul Surugiu, alias Fuego, a ținut să transmită și el un mesaj la plecarea dintre noi a maestrului Ion Dichiseanu, pe care l-a cunoscut foarte bine în ultimii ani doi ani de viață. “E trist că s-a întâmplat lucrul acesta. Se strâng rândurile generației de aur. Ion Dichiseanu avea un magnetism, nu te făcea să te plictisești, avea farmec. Dincolo de reflectoare maestrul era pură inspirație. L-am cunoscut în ultimii doi, trei ani foarte bine. Am învățat de la acest mare actor că viața trebuie să fie un produs de lux la cea mai înaltă clasă. Îl iubesc pe acest om, fiecare întâlnire cu el a fost o experiență de viață. Era un boem. Viața lui a fost una plină, frumoasă, a trăit-o până în ultimul moment”, a declarat Paul Surugiu, în emisiunea “ La Măruță”, de la Pro TV.

Citește și:

EXCLUSIV Ultimele imagini cu Ion Dichiseanu. Elegant ca un lord, lângă fosta soție, fiică și nepoțică

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, devastată de durere: «Dichi a murit în brațele Ioanei»

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net