Recunoști actorul român din imagine? A fost un adevărat Casanova: a bifat 4 mariaje, însă doar o femeie i-a pus capac

Ultima actualizare:

Personajul prezentat în imagine este unul dintre cei mai mari actori românești. Viața lui a fost una plină de peripeții, marcată de mai multe mariaje eșuate, până când a întâlnit femeia care l-a cumințit. 

Actorul român care a fost căsătorit de 4 ori. Foto: Social media
Actorul român care a fost căsătorit de 4 ori. Foto: Social media

În cazul în care nu v-ați dat seama, actorul din imaginea prezentată mai sus nu este nimeni-altul decât Claudiu Bleonț. A fost căsătorit de 4 ori cu femei cunoscute, însă ultimul mariaj a fost cel care l-a adus pe actor cu picioarele pe pământ. 

Actorul din imagine, o viață de poveste!

Un adevărat maestru al filmului și al teatrului, Claudiu Bleonț s-a născut pe data de 27 august 1959, în București. Dacă pe plan profesional a excelat, pe plan personal a bifat mai multe mariaje nereușite. 

Primul dintre ele a fost cu Irina Tapalagă, femeia pe care a înlocuit-o în același an cu cea de-a doua soție, Beatrice Rancea. Cum nici a doua oară nu a fost cu noroc, la scurt timp actorul a decis să divorțeze și să se căsătorească civil cu Andra Negulescu. 

Cel de-al treilea mariaj a fost de lungă durată - 12 ani. Claudiu Bleonț a divorțat de Andra Negulescu în anul 2013, apoi s-a căsătorit cu Iulia Lazăr, cu care este împreună și în prezent. Din iubirea lor a rezultat Eva Maria, fetița care le bucură fiecare moment al vieții. 

Cum se înțelege actorul cu fiica sa 

Claudiu Bleonț / foto: Social media
Claudiu Bleonț / foto: Social media

În trecut, în cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Click!, Claudiu Bleonț făcea o serie de mărturisiri referitoare la relația pe care o are cu fiica sa. Eva Maria se află în plin proces de creștere și dezvoltare, este pasionată de mai multe activități, timp în care actorul își asumă rolul de tată și nu o oprește de la nimic din ceea ce-și dorește să facă.

„Fiica mea are 10 ani, am încredere în epoca asta. E în perioada de joacă și o susțin să se joace, să exploreze, să cânte, să danseze,  să facă ce are de făcut la școală, sărbători, serbări, să le trăiască, să își cultive prieteniile, să se îmbogățească din relația cu prietenii ei, să facă  mișcare, sport, dar nu o oblig. Eu zic că mă descurc bine ca tată, cu drag, cu plăcere.” - ne spunea Claudiu Bleonț, acum ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dmitri Peskov FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net