Reghe şi Anamaria Prodan, dantură de lux. Au dat 30.000 de euro pentru zâmbetul perfect

Ultima actualizare:

    Anamaria  Prodan  a dat  15.000  de euro  şi este mulţumită  de rezultat
Anamaria Prodan a dat 15.000 de euro şi este mulţumită de rezultat

Pe lângă talent, artiştii pun în aceeaşi balanţă şi imaginea. Aspectul fizic este cartea lor de vizită, iar dantura este pe primul loc! Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf, Connect-R, Ştefan Stan, Oana Radu şi Codin Maticiuc s-au împrietenit rapid cu medicii stomatologi, care le-au îmbrăcat dinţii cu faţete de peste 50.000 de euro.

Înainte erau nemulţumiţi că au dinţii strâmbi, pătaţi şi inestetici, iar de ruşine zâmbeau timid. După ce au aflat de cea mai modernă tehnică în materie de stomatologie, iată că acum vedetele din showbizul autohton râd cu toată gura, fără să mai aibă reţineri.

Anamaria Prodan (45 de ani) este printre primele vedete care au apelat la înfrumuseţarea dentară cu ajutorul faţetelor. Celebra impresară de Fotbal nu avea probleme grave, însă îşi dorea un surâs perfect. ”Voiam să am dinţii perfecţi şi un pic mai mari, pentru că ai mei erau destul de micuţi, aşa că l-am rugat pe doctorul Yazan Aq să mă ajute. Acum sunt foarte mulţumită”, ne-a spus Anamaria Prodan. 

Pentru acest zâmbet strălucitor a plătit în jur de 15.000 de euro, însă banii nu sunt o problemă pentru ea. În plus, şi-a convins şi soţul să recurgă la această transformare, aşa că preţul s-a dublat. Adică 30.000 de euro, în bani româneşti, peste un milliard de lei vechi.  ”Şi Laurenţiu este pacientul medicului, care între timp ne-a devenit şi prieten. Tot pentru faţete a optat şi el şi este foarte mulţumit”, ne-a mai spus afacerista.

Connect-R (36 de ani) face parte din categoria celor oropsiţi şi care au pătimit mult din pricina aceasta. A avut dinţii strâmbi şi a purtat destul de mult un aparat dentar, însă chiar şi după ce a renunţat la el, tot nu a fost mulţumit. ”Sunt un curajos. Eu chiar am învăţat să nu mai am teamă de anestezie sau de freză după ce în ultima vreme mi-a tot ţiuit în urechi. Am avut probleme şi le-am rezolvat rapid cu acest tratament estetic de ultimă generaţie”, ne-a spus celebrul interpret al hitului ”Eu vara nu dorm”. Şi el a plătit pentru ambele arcade 15.000 de euro. 

Ştefan Stan (41 de ani) face parte din categoria bărbaţilor îngrijiţi. El şi-a pus implant de păr în urmă cu câţiva ani, iar acum are şi un zâmbet a la Hollywood după ce şi-a pus faţete dentare. Se află încă în tratamente şi vizite, iar pentru partea de sus acesta ar fi plătit în jur de 6.000 de euro.

Ieri, Oana Radu, fosta concurentă ”Vocea României” de la Pro Tv, a împlinit 25 de ani. Arată mai bine ca oricând după ce a slăbit foarte mult, şi-a pus implanturi mamare şi şi-a transformat dantura. Şi pe ea întreaga lucrare a costat-o peste 8.000 de euro, însă acum zâmbeşte larg, fără reţineri. 

Codin Maticiuc (38 de ani) fugea de dentist ca de naiba! Cel mai controversat don Juan din showbiz  avea dantura pătată din cauza faptului că fumează trabuc, bea sucuri acidulate, plus multă ciocolată. ”Mi-era frică de muream de dentişti, dar doctorul meu m-a făcut să îi ador. Vin la controlaele periodice, uneori şi mai des ca sa mai vorbim de ale noastre”, ne-a spus Codin Maticiuc. 

Stomatologul vedetelor e iordanian

Yazan Aq are 33 de ani, s-a născut în Iordania şi are propria clinică în Bucureşti. El este specializat în estetică dentară şi în implantologie, iar printre pacienţii săi se numără şi multe vedete din domeniul sportului, al modei, muzicii, dar şi afacerişti. Yazan a absolvit facultatea  de stomatologie din România. ”Fațetele dentare sunt construcții protetice unidentare, reprezentate de o foiță fină de ceramic sau oxid de zirconium. Ele nu sunt o modă, pentru că pe lângă aspectul estetic pe care îl conferă, există și alte avantaje reale ce țin de protecția dintelui”, a spus el.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net