Regii telenovelelor, muncitori la «Ferma Vedetelor» - ajutoarele nevăzute ale Iuliei Vântur

image
Raluca Tătaru (25 de ani), asistent de costume, Iulia Vântur (34 de ani), prezentatoare tv şi Andreea Caranda (34 de ani), producător vedete

Prezentatoarea Iulia Vântur, boierul nea Raţă şi negustorul Vasile Calofir au fost singurele persoane pe care fermierii-VIP le vedeau periodic prin bătătură. La “Ferma Vedetelor” au mişunat însă multe ajutoare, pe care vi le prezentăm azi, în premieră.

În fiecare seară, timp de trei luni, i-aţi auzit vocea la PRO TV, povestind păţaniile concurenţilor de la “Ferma Vedetelor”. Timbrul inconfundabil al lui Florin Busuioc (53 de ani) a făcut aventura mai plăcută, prezentatorul meteo la PRO TV fiind voice over şi la „Românii au talent”, nu doar la “Ferma Vedetelor”.

Iulia Vântur (34 de ani) a avut şi ea două ajutoare de nădejde, care odinioară erau regine la TV. Acum au preferat să stea în spatele camerelor de luat vederi şi să fie bune la toate. Andreea Caranda (34 de ani) şi-a petrecut toată copilăria filmând pentru „Abracadabra”, unde a jucat rolul Colombinei.

După ce a mai crescut, a preferat să intre în culisele emisiunilor, iar slujba ei se numeşte „producător vedete”. Practic, ea are grijă să le fie bine starurilor din linia întâi, gen Iulia Vântur, să nu le lipsească nimic, să aibă desfăşurătorul la îndemână, apă, pudră sau câte şi mai câte.

Tot lipită de Iulia Vântur a fost la „Fermă” şi Raluca Tătaru (25 de ani), pe care o ştiţi din telenovelele de mare audienţă „Iubire ca-n filme”, „Regina”, „Aniela” şi „Moştenirea”.

Dacă ieri era actriţă, azi este asistent de costume, căci s-a ocupat integral de garderoba pe care Iulia Vântur a afişat-o la Cocani (jud. Dâmboviţa), acolo unde s-a filmat reality-show-ul. 

Ieri era actor în «Aniela», azi e asistent de producţie la «Ferma Vedetelor»

image

Bogdan Albulescu (37 de ani) s-a făcut remarcat cu rolul lui Cosmin din „Regina” (2008), unde era iubitul personajului interpretat de Diana Dumitrescu. Apoi a jucat în „Aniela” (2009) şi „State de România – student la Sorbona” (2009). La „Ferma Vedetelor” a avut rol de asistent de producţie.

În filme – erou principal, în pădurea de la Cocani – om bun la toate

image

Radu Micu (32 de ani) a apărut în nenumărate filme, reclame şi telenovele, l-aţi văzut în „Iubire ca în filme” (2006), “Supravieţuitorul” (2008), dar a jucat şi alături de Matt Damon şi Christoph Waltz în “The Zero Theorem” (2013).

A fost asistentul lui Mircea Radu la emisiunea „Întrecerea anilor”, de la TVR 1. De curând a apărut în videoclipul celor de la Taxi, „Joc periculos”. La “Ferma Vedetelor” a fost asistent de producţie, la fel ca prietenul lui, Bogdan Albulescu.

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg