Regina prăjiturilor de la PRO Tv își donează ziua de naștere copiilor cu autism

Ultima actualizare:

    Mihaela Sava își dăruiește ziua de nașterefoto: arhivă personală
Mihaela Sava își dăruiește ziua de nașterefoto: arhivă personală

Mihaela Sava, semifinalistă a emisiunii „Bake Off”, difuzată de ProTV, a ales să se implice în proiectul „Dăruiește ziua ta” pentru a-i susține pe copiii speciali din centrul AATCA de la Curtea de Argeș.

Prăji, așa cum este cunoscută Mihaela Sava în mediul online după numele blogului culinar pe care l-a dezvoltat), este un artist culinar care gătește cu pasiune și alege să împartă cu ceilalți din experiențele sale, fie că e vorba despre rețete de prăjituri savuroase sau de bucurii personale.

Anul acesta, la aniversarea celor 33 de ani, Mihaela Sava își dorește să petreacă alături de prieteni, dar totodată să-i bucure și pe cei care au nevoie de ajutor. „De mică visez să am o petrecere mare de ziua mea. Sunt născută a doua zi din din an, când toat[ lumea își revine după Revelion. Așa că anul acesta îmi imaginez că m-am născut pe 11 ianuarie și îmi sărbătoresc ziua de naștere la care vă invit cu drag și entuziasm. Eu am tot ce mi-am dorit. Cadourile pe care mi le-ați face mie, transformați-le, vă rog, în bani care vor ajunge la Asociatia Autism si Terapii Complementare din Curtea de Argeș pentru nevoile pe care le au copiii speciali de acolo. 33 de ani vin la mine cu zâmbete, iar împreună putem dărui fericire”, spune Prăji cu bucuria și entuziasmul care o caracterizează.


    Mihaela Sava a ajuns până în semifinala show-ului ”Bake-off” de la PRO Tvfoto: Pro TV
Mihaela Sava a ajuns până în semifinala show-ului ”Bake-off” de la PRO Tvfoto: Pro TV

Pentru ca această zi să fie cu totul specială, la petrecere  va exista și o tombolă cu premii, moment de stand-up, distracție pentru toți copiii care vor veni la aniversarea sa, dar nu vor lipsi nici prăjiturile, nici voia bună.

Printre premiile care vor fi dăruite se numără și un caleidoscop confecționat de Veronica Soare, dar și mici amintiri dulci de păstrat si purtat, cadou pentru toti invitatii prezenti, brelocuri dulci, lucrate manual, special pentru aniversarea Mihaelei.

Inițiatoarea proiectului „Dăruiește ziua ta" este Andreea Tamas,  cea care muncește cu câteva săptămâni inainte pentru ca orice aniversare să fie unică.

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
elena gheorghe   familie jpg
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV
„Suntem niște părinți norocoși!”, a declarat artistul
FotoJet (18) jpg
FotoJet (12) jpg