Regizorul vedetelor a ajuns să gătească pentru un restaurant

Ultima actualizare:

    Regizorul Alex Ceaușu este pasionat de gastronomie și își dorea de foarte mult timp să gătească într-o bucătărie profesionistăfoto: arhiva personală
Regizorul Alex Ceaușu este pasionat de gastronomie și își dorea de foarte mult timp să gătească într-o bucătărie profesionistăfoto: arhiva personală

Alex Ceauşu, supranumit şi „regizorul vedetelor”, a trecut la craţiţă. Mulţi ştiau că este pasionat de bucătărie, însă puţini bănuiau ca Alex găteşte atât de bine. Regizorul a luat pe toata lumea prin surprindere atunci când a câştigat o competiţie culinară organizată la hotelul unde a fost cazat Gerard Butler la ultima sa vizită în România.

Aflat în tabăra „Muzică pe Transfăgărăşan”, la Valea cu Peşti, Alex a acceptat să participe la un concurs culinar ce a avut loc chiar în incinta hotelului. Miza? Cel mai bun preparat va fi inclus în meniul restaurantului de 4 stele.

Mâncarea făcută de el a fost introdusă în meniul localului

Pentru a crea acest fel, intitulat Midia Saganaki, a folosit creveți, 3 tipuri de scoici şi un sos de roşii cu brânză feta
Pentru a crea acest fel, intitulat Midia Saganaki, a folosit creveți, 3 tipuri de scoici şi un sos de roşii cu brânză feta

Alături de Tudor Ionescu de la Fly Project, Felix Popescu de la Last Night şi Anastasia Sandu, regizorul s-a „duelat” în preparate cu Andrei Leonte şi băieţii de la Deepside Deejays, dar şi cu Adina Postelnicu de la Heaven, reuşind să îşi adjudece premiul cel mare. „Creaţia” care a impresionat juriul se numeşte Midia Saganaki şi a și fost trecută în meniul restaurantului. Creveți, 3 tipuri de scoici şi un sos de roşii cu brânză feta, acestea sunt ingredientele care l-au facut pe Alex Ceausu să-şi vadă împlinit unul dintre vise, acela de a „intra” într-o bucătărie profesionistă şi de a semna măcar unul dintre preparatele unui restaurant de top.

„Mă simt în elementul meu în bucătărie”

Alex Ceaușu a fost foarte încântat de experiența trăită în bucătăria unui restaurant de prestigiu
Alex Ceaușu a fost foarte încântat de experiența trăită în bucătăria unui restaurant de prestigiu

„Gătitul mă relaxează, e modul meu de a evada din stresul de zi cu zi, de a îmi încărca bateriile dupa o zi plină. Mă simt în elementul meu în bucătărie. Prietenii mei ştiu că sunt pasionat de condimente, mâncăruri şi alte minunăţii şi de fiecare dată când au ocazia îmi comandă cate una- alta. Recunosc, însă, că ceea ce s-a întămplat acum m-a surprins şi pe mine. E o onoare şi o bucurie că preparatul echipei mele a intrat în meniul restaurantului, abia aştept să văd reacţiile oamenilor care îl vor comanda”, a declarat Alex Ceauşu, pentru Click!

„Nimeni nu-i perfect” (George & Jo), unul dintre clipurile regizate de Alex Ceaușu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Charlene și Albert de Monaco GettyImages 2162706103 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
BeFunky collage (50) jpg
biris webp
BeFunky collage (49) jpg
banner prigoana bahmu copii png
front 1 jpg
cub anda calin png
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net