Rică Răducanu câștigă tare greu banii pe Litoral, la 40 de grade! Are picioarele umflate, dar ignoră avertismentul medicilor. Fotografii exclusive cu celebrul patron de local

#Exclusiv Click!

Rică Răducanu, unul dintre marii portari ai României, a tras toată vara, pe Litoral, ca să-și mai rotunjească pensia aia amărâtă, de numai 2.000 de lei. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute, pe terasa lui din Neptun, deși termometrele indicau 40 de grade Cesius, aerul fiind practic irespirabil. Vă prezentăm poze în exclusivitate cu celebrul patron, aflat la datorie!

I s-au umflat picioarele de la gută, o boală tare păcătoasă

Înarmat cu o pungă plină cu semințe și cu apă rece, Rică Răducanu nu a părăsit locul de muncă, nici la orele amiezii, când termometrele indicau 40 de grade Celsius, deși problemele lui de sănătate se acutizează vara:

„Stau aici, cu Marinică, vărul meu, să-l ajut, mai dau un autograf, mai spun o glumă. E cam greu căci e foarte cald, a fost caniculă toată vara”, spune el, exclusiv pentru Click!

Rică Răducanu se confruntă cu probleme de sănătate mai vechi. Medicii l-au programat la o operație la genunchi, pentru a scăpa de durerile atroce, însă tare se teme de bisturiu:

„Recuperarea este foarte grea, anevoioasă, durează mult timp, mai stau așa. Din păcate, fizioterapia nu mai ajută, e frecție la picior de lemn, am mai făcut la Mangalia tot felul de proceduri, degeaba!”.

Rică are gleznele și talpa piciorului foarte umflate din cauza altei boli păcătoase, guta, diagnostic care l-a chinuit ani la rând și pe solistul Gil Dobrică. Medicii i-au interzis lui Rică să mai consume multă carne, având un regim pe care îl urmează cu sfințenie, dar și să evite căldura. Însă, ca un brav soldat, el este mereu, zi de zi, fie caniculă, fie furtună, la datorie.

„Nu avem prețuri foarte mari!”

Celebrul patron de local nu este prea mulțumit de afacerea de pe Litoral, dar nici nu renunță, fiind preocuparea lui, vară de vară, pentru un bănuț în plus. Rică Răducanu susține că prețurile la mâncare, la vestita lui terasă, nu sunt de speriat:

„Noi, aici, la terasa din Neptun, nu avem prețuri foarte mari, pentru că finul meu, care se ocupă de tot, are și fermă, lângă Constanța. Prin urmare, gătește mai ales cu legume și cu carne de la el, de acolo, nu le cumpără”, ne spunea Rică Răducanu, la începutul sezonului estival.

Iată și prețurile la bunătățile din meniu:

Ciorbă de burtă- 22 de lei, ciorbă de fasole-18 lei, cartofi prăjiți-10 lei, mititei la grătar-5 lei bucata, pizza-30 de lei, spaghete milaneze-29 de lei, creveți cu salată-35 de lei, salată de ton-30 de lei, pastramă de oaie la tigaie- 25 de lei, cafea-10 lei, pomana porcului cu mămăliguță-35 de lei, șnițel de pui 22 de lei.

Rică Răducanu, sărăcit de marele viciu, jocurile de noroc

Fostul mare sportiv a câștigat mulți bani, dar a și cheltuit enorm, zeci de mii de euro. Nu pe mașini de lux, ci la jocurile de noroc, viciu care l-a adus în pragul sărăciei. Pentru a avea bani de facturi, soția lui a luat măsuri drastice:

„Eu nu mai pun mâna pe pensie, soția o încasează lună de lună de la poștaș, nici nu-mi zice dacă se mai mărește, ca să nu îi cer și să-i prăpădesc iar la păcănele. Am cheltuit mulți bani, n-ai cum să te lași, e boală grea, taică, e boală în oase! Să le interzică, n-ar fi rău!”, mai menționează Rică Răducanu, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net