Rică Răducanu așteaptă să înceapă sezonul estival, deși abia mai poate merge: „Este perioada mea preferată”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Șugubățul Rică Răducanu (78 de ani) nu se lasă cu una cu două și se bucură de orice clipă frumoasă din viața sa. Contactat de Click!, fostul mare portar al Rapidului ne-a mărturisit că a rămas doar o săptămână până când o să meargă pe Litoral, toată vara, la terasa familiei din Neptun. 

Sportivul ne-a mărturisit că așteaptă cu sufletul la gură perioada estivală, chiar dacă cartilajele de la genunchi nu îi dau deloc pace de ani de zile.  

„De la 1 iunie o să fiu pe Litoral, la terasa, zi de zi. E perioada mea preferată. Relaxare, soare, aer curat, mă mai întâlnesc cu lumea, mai stau de vorbă, mai facem glume, este frumos, ce să mai... Chiar e foarte bine. O să merg să fac și tratament cu nămol la picioare și mai vedem…dar nu cred că îmi mai revin chiar dacă stau și cu picioarele în apa de mare care este sărată și bună pentru orice”, a spus Rică Răducanu pentru Click!

Afectat de trecerea anilor

Rică Răducanu ne-a mai spus și cât de mult suferă că anii trec peste el unul câte unul și simte cum puterile îl lasă:

„Îmi spunea mama când eram mic că bătrânețea este nasoală și uite că acum îi dau dreptate. Din cauza picioarelor m-am dus pe la spitale unde am făcut raze, injecții și nimic pentru că văd că nu trece. Dacă stau mult în picioare mă înjunghie o durere. De exemplu, înainte de Paște, am fost cu soția la cumpărături și de-abia mergeam. Mă sprijineam de cărucior să pot merge. Nu pot sta foarte mult în picioare sau de exemplu îmi este greu să merg de la capătul unei străzi până la celălalt dacă nu am o bancă și mă așez un pic pe ea…e jale”.

Click! spune

Rică Răducanu a ajuns cunoscut datorită performanțelor sale profesionale pe care le-a obținut în lumea fotbalului românesc. Acesta a jucat un deceniu la echipa Rapid, vreme în care a adunat 233 de apariții și a înscris de șapte ori! De altfel, a devenit primul portar român care a reușit un gol, toate din penalti, iar la echipa națională a strâns 61 de selecții. De spus este și faptul că fostul mare sportiv al României are în stațiunea Neptun, o terasă de lux, unde în fiecare vară vin foarte mulți turiști vin în locație să se înfruptă din tot felul de delicatese culinare, preparate de gospodinele angajate de nea Rică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net