Rita Mureșan, una cu natura! Nici nu se mai machiază FOTO EXCLUSIV


    Rita Mureșanfoto: arhiva personală
Rita Mureșanfoto: arhiva personală

Celebra creatoare de modă Rita Mureșan (42 de ani) s-a dedicat total naturii. Din acest motiv, vedeta a renunțat la toate produsele artificiale, atât cosmetice, cât și alimentare, și și-a reorganizat complet viața.

Rita Mureșan nu mai consumă carne de foarte mulți ani, încercând să înlocuiasă acest aliment cu peștele, o alternativă mai sănătoasă. Asta a fost doar începutul transformării ei, întrucât designerul vestimentar a declarat că nu se mai vopsește, nu se mai machiază și nu-și mai poartă manichiura ornată cu tot felul de lacuri de unghii colorate.

„De 10 ani nu mă mai vopsesc, nu am un motiv anume, însă am mers pe un look natural, iar machiaj îmi pun foarte puțin atunci când merg la evenimente”, ne-a spus Rita.

Rita Mureșan nu se mai vopsește

Mai mult, aceasta organizează un eveniment dedicat „Mamei Natură”, numit „Magic by Rita Mureșan”. Creatoarea de modă speră să strângă cât mai mulți adulți și copii în parcul Carol din București, la data de 2 iulie, unde are pregătite pentru ei numeroase activități. Intrarea la eveniment este liberă. În prima parte a zilei, copiii, dar și adulții, vor putea participa la ateliere de joacă și creativitate. Seara, Rita își lansează noua colecție omonimă evenimentului, „Magic by Rita Mureșan”, unde accesul se face doar pe bază de invitații și unde vedeta a pregătit cu atenție piese confecționate din materiale cât mai naturale: mătase, voal de mătase, cu croiuri simple, dar feminine. Accesul la eveniment este liber, astfel încât oricine poate participa.

Cum natura este oglinda noastră, înseamnă că, vindecând sufletul naturii, vindecăm și sufletele noastre. Haideți să facem asta împreună ca într-o poveste magică! Spune: Te iubesc natură! Mulțumesc cu recunoștință! Zâmbește și bucură-te de viață! Găsește mereu un motiv să faci asta!”, spune Rita în invitația pentru eveniment.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg