Robert Turcescu, dezvăluiri din viața personală. „Nu pot să gândesc și nici să mă relaxez dacă...”

Ultima actualizare:

Robert Turcescu vine în atenția celor de acasă cu noi mărturisiri din viața personală. Cu toate că jurnalistul poate fi perceput drept o persoană destul de discretă și serioasă în privința anumitor aspecte, există momente în care își deschide sufletul și împărtășește cu ceilalți anumite trăiri. 

Robert Turcescu / foto: Social media
Robert Turcescu / foto: Social media

Recent, Robert Turcescu a vorbit despre relația cu Oana, femeia cu care se află la al doilea mariaj. Nu putem uita faptul că o altă Oana (Sârbu) i-a furat inima în trecut, și i-a fost iubită vreme de aproape un deceniu. 

Robert Turcescu: „ E mare lucru să-ți faci timp să gătești acasă”

Robert și Oana Turcescu se iubesc de aproape zece ani și se bucură în tihnă de liniștea căminului lor. Cei doi au devenit părinții unei fete acum mai bine de opt ani și încearcă să păstreze viața personală cât mai departe de ochii curioșilor. 

De asemenea, în timpul unui interviu recent oferit presei, jurnalistul a vorbit despre el. Mai concret, s-a descris fiind o persoană extrem de organizată, motiv pentru care nu reușește să se concentreze dacă în jurul lui este haos. 

Robert și Oana au împreună o fetiță / foto: Social media
Robert și Oana au împreună o fetiță / foto: Social media

Un alt aspect pe care Robert Turcescu l-a prezentat publicului are legătură cu nivelul de implicați în treburile casnice. Aflăm din declarația sa faptul că este un bărbat „de casă”, care nu se sfiește să pună mâna pe aspirator și să contribuie la curățenia din casă.

„Fac de toate pentru că sunt un tip căruia îi place să aibă lucrurile din jur puse în ordine. Nu pot să gândesc și nici să mă relaxez dacă e haos în preajma mea. Așa că, dacă e nevoie dau și cu aspiratorul, gătesc pentru că îmi place, dar habar n-am să bag rufe la spălat! Cred că în situații limită m-aș descurca și cu asta, dar până atunci zic pas.

În schimb, am un garaj plin de scule cu care repar tot ce e de reparat prin casă. Uite ceva, apropo de pasiuni: aș face o emisiune culinară numită Gătește acasă. Nimic prețios, doar idei pentru oamenii obișnuiți care vor să se hrănească sănătos. E mare lucru să-ți faci timp să gătești acasă, e ceva foarte important pentru sănătatea ta și a familiei”, a spus jurnalistul, într-un interviu oferit publicației Fanatik.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net