Rodica Popescu Bitănescu, scena în sânii goi care a creat delir. Confesiuni intime în emisiunea lui Denise Rifai

Ultima actualizare:

    Rodica Popescu Bitănescu, invitata lui Denise Rifaifoto: Kanal  D
Rodica Popescu Bitănescu, invitata lui Denise Rifaifoto: Kanal D

Doamna teatrului românesc, Rodica Popescu Bitănescu, vine marți la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. Nu va scăpa de întrebări incomode, dar va uimi cu sinceritatea și cu umorul ei. "V-au adus scenele nud un plus de popularitate?”, este una dintre întrebările incomode.

Una dintre cele mai titrate actrițe ale teatrului românesc, cu un ras molipsitor și inconfundabil și cu o energie parcă inepuizabilă,  Rodica Popescu Bitănescu va răspunde cu generozitate întrebărilor adresate de Denise Rifai, în cadrul ediție de marți a emisiunii difuzate la Kanal D. La 82 de ani, cu mai mult de jumătate din viață petrecută pe scenă, îndrăgită artista se bucură de o carieră strălucită, de-a lungul căreia a primit numeroase premii, dar, mai presus de orice, iubirea milioanelor de oameni.

A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti și a jucat în sute de piese, pe scena Teatrului Național din Iași, dar și la Teatrul Barbu Delavrancea din Capitală, în prezent fiind actrița Teatrului Național din București.  Dincolo de actorie, este un dramaturg și un regizor de succes.


    Rodica Popescu Bitănescu, secvența nud din pelicula
Rodica Popescu Bitănescu, secvența nud din pelicula

Rodica Popescu Bitănescu, sub tirada întrebărilor incomode

 „Ați fi fost la fel de populară fără râsul dvs. inconfundabil?”, „V-a frustrat că ați fost considerată  doar actriță de comedie?”, „V-au adus scenele nud  un plus de popularitate?”, „Ați fost invidioasă sau invidiată?”, „Regretați că ați pus teatrul mai presus de soțul dvs.?”, „Regretați că nu aveți copii?”, „De cine vă este cel mai dor?”, „Ce vă doare atât de tare din trecutul dvs. de vi-l doriți șters?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate Rodicăi Popescu Bitănescu în ediția de marți a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Rodica Popescu Bitănescu: "Da, am jucat topless pe scenă pe timpul lui Ceauşescu"

Rodica Popescu Bitănescu a fost toată viaţa o persoană nonconformistă. Invitată, în 2014, în cadrul unei emisiuni de la Acasă TV, actrița a dezvăluit: „Da, am jucat topless pe scenă pe timpul lui Ceauşescu. A fost un moment extraordinar pentru România. Erau numai bărbaţi în jur, a fost frumos”. "Jucam în spectacolul <Inocentul>, scris de Cristian Munteanu, care era regizor și la radio, și la un moment dat, personajul feminin, adică eu, aveam o scenă în care trebuia cu iubitul meu să mă dezbrac. Eu eram în blugi și aveam un maiou negru cu breteluțe. Și la un moment dat, era lumina semidifuză, că pe timpul ală nu prea era voie, și îmi scoteam cu totul ăsta și rămâneam în sânii goi, așa era scena. Vrea să vă spun că a fost o vânzoleală și o chestie în tot Bucureștiul când jucam spectacolul <Inocentul>, toată lumea, toți actorii bărbați ziceau: «Băi, se dezbracă Bităneasca!» și toată lumea numai la scena aia era”, povestea Rodica Popescu Bitănescu, la emisiunea „Star Chef” de Antena Stars.


    Rodica Popescu Bitănescu, secvența sexy din filmul
Rodica Popescu Bitănescu, secvența sexy din filmul

Rodica Popescu  Bitănescu, secvență nud în filmul "Harababura"

O secvență pe care puțini o știu, dar care e greu de uitat, este cea din pelicula "Harababura", un film românesc de comedie, din 1991, regizat de Geo Saizescu. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Dem Rădulescu, Ileana Stana Ionescu și Ștefan Bănică. Rodica Popescu Bitănescu avea la acel moment 53 de ani și o interpreta pe Gigica, soția lui Gigi, jucat de Ștefan Bănică. Secvența în care actrița apar topless nu are nici urmă de vulgaritate, ci este de o naturalețe și de o senzualitate aparte.

Citește și:

VIRAL Rodica Popescu Bitănescu i-a "tăvălit" bine pe jurații iUmor. Secretul actriței, la 82 de ani

De ce nu are copii Rodica Popescu Bitănescu? Marea actriţă a vorbit despre un aspect secret al vieţii ei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net