Românii au talent 2021: Daria Batschi-Beleca, Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu. Ce număr l-a cucerit pe jurat


    Daria l-a emoționat pe Andi Moisescu, iar juratul a apăsat butonul auriuFoto: Pro TV
Daria l-a emoționat pe Andi Moisescu, iar juratul a apăsat butonul auriuFoto: Pro TV

La doar 15 ani, Daria Batschi a primit în ediția de vineri seară, 26 februarie, al cincilea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11. Tânăra nu se aștepta la un asemenea succes și a izbucnit în lacrimi. Cel care i-a oferit „butonul de încredere” a fost Andi Moisescu.

Daria Batschi este elevă la un liceu de artă din București. Concurenta a venit la Românii au Talent, sezonul 11, cu un număr spectaculos de artă și anume, cântatul la harpă. Eleva studiază acest instrument muzical încă din clasa a 5-a, iar cel mai mare vis al ei este să ajungă solistă la harpă, dar și profesor.

„Harpa nu este deloc plictisitoare, din contră, e un instrument elegant, e ceva mai deosebit, nu găsești oriunde harpist. Sunt foarte puține persoane care cântă la harpă sau au înclinații de genul ăsta și e un instrument aparte.

Am descoperit harpa în clasa a cinci a când am dat admitere la George Enescu. Voiam să dau la pian, dar a trebuit să dau la alt instrument. Pian ar fi trebuit să fac din clasa întâi, așa că mi s-a dat o listă de instrumente printre care mi s-a dat și harpa, am să o văd și am zis că nu mai vreau să văd și alte instrumente, fiindcă îmi place harpa și vreau să rămân la harpă”, a declarat Daria.

Momentul ei la harpa l-a emoționat profund pe Andi Moisescu, iar juratul a apăsat Golden Buzz-ul și-a trimis-o pe Daria direct în semifinală. „Uitați-vă la ea, nu e nimic întâmplător. E un rafinament, o sensibilitate... în tot zbuciumul ăsta pe care-l cântă (..) Nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat. A cântat un înger", i-a spus Andi Moisescu.

„Sunt foarte emoționată, nu înțeleg ce s-a întâmplat acolo, sunt total pe altă planetă. Nu am idee dacă a fost real ce s-a întâmplat sau dacă doar am visat. Nu îmi amintesc ce s-a întâmplat, e totul în ceață.

M-am emoționat, dar emoționat e puțin spus, doar că nu îmi găsesc cuvintele. Înseamnă foarte mult, mereu mi-am dorit să ajung pe oscenă mare și să se întâmple un lucru mare. E prima mea experiență de genul ăsta ți sunt foarte uimită și mândră de mine”, a spus Daria, după ce a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina