Romică Țociu, socru mare! Fiul comediantului s-a însurat. Cine a fost invitat la nuntă

image
Cătălin Țociu și Ligia s-au cununat religios la doi ani după cununia civilăfoto: arhiva personală

A fost nuntă mare în showbiz! Toată floarea cea vestită a showbiz-ului românesc s-a adunat la nunta lui Cătălin, fiul lui Romică Țociu, care a ajuns în fața altarului alături de Ligia, femeia pe care a ales-o să-i fie soție. Cei doi au făcut cununia civilă în urmă cu doi ani, când și-au botezat și fiul.

Romică Țociu a fost socru mare joi, 16 septembrie. Cătălin, fiul comediantului, s-a căsătorit cu iubita sa, Ligia, iar invitații de la eveniment au fost unul și unul!

Cum era de așteptat, toată florea cea vestită a showbiz-ului s-a adunat la petrecerea care a avut loc la un restaurant de pe malul lacului Cernica. Actorul a fost foarte emoționat când și-a văzut fiul pășind în fața altarului împreună cu Ligia, femeia care l-a făcut tată pentru a doua oară la începutul anului.

”Suntem emoționați aici, dar mai bine vorbiți cu nevastă-mea Nicoleta. Acum doar un sfert de eveniment s-a terminat. O să avem și muzică grecească la petrecere”, a spus Romică Țociu, vizibil emoționat după slujba de la biserică.

image
Giani Kiriță, printre invitații lui Romică Țăciu la nunta fiului săufoto: arhiva personală

A urmat apoi petrecerea de la Cernica, unde au fost invitați de marcă precum Minodora, Marcel Pavel, Oana Roman și Marius Elisei, Liviu Vârciu, Mihai Mitoșeru, Giani Kiriță și noua lui iubită, Adrian Enache, Aurelian Temișan sau Gheorghe Gheorghiu. Distracția a durat până în zori, invitații dându-se cu greu plecați de la chef. 

Citește și:

Romică Țociu și-a însurat fiul și și-a botezat nepotul în aceeași zi

image png
image png
card ajutor jpg
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
printul paul 1 jpeg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
Alex Constantin
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg
Cristina Vasiu
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg