Roxana Ciuhulescu, pe meleaguri străine de 1 mai!Vezi ce destinație a ales, dar și cu cine petrece

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu (44 de ani) și-a luat familia și a plecat pentru câteva zile în Grecia, să se relaxeze. Contactată de Click!, fosta prezentatoare de televiziune ne-a povestit cât de frumos petrece astăzi, de 1 mai, de Ziua Internațională a Muncii.

Roxana Ciuhulescu, alături de soțul său, Silviu Bulugioiu și fiul lor de patru anișori, se relaxează pe litoralul din străinătate, mai exact, în Grecia. Cei trei petrec momente de liniște și relaxare împreună. Contactată de Click!, fosta prezentatoare de televiziune a emisiunii „Pro Motor”, ne-a mărturisit cât de liniștită sufletește este în prezent, dar și de ce clipe frumoase are parte alături de persoanele dragi inimii sale.

„Îmbinăm utilul cu plăcutul zilele astea. Vineri și sâmbăta care au trecut am participat la Campionatul Balcanic de Catchball  din Grecia (Soufli), unde împreună cu echipa mea - BumBum Tunari, am câștigat locul 1. Aseară (sâmbătă – n.r) m-am mutat cu familia la mare. Este o sărbătoare fără grătar, doar cu mare, soare și distracție. Am plecat de joi seară și ne întoarcem marți. Nu pot să zic că mi-e dor de perioada aia în care aveam 18 ani și eram mai rebelă și fără obligații, pentru că acum trăiesc altele, mai frumoase”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Click!

Fericire după dezamăgire

În 2017, Roxana Ciuhulescu alegea să divorțeze de soțul său, afaceristul Mihai Ivănescu, după zece ani de mariaj, chiar dacă împreună au o fiică, pe Ana, în vârstă de 15 ani. Mariajul lor a ajuns la final, se pare, din cauza faptului că, Ivănescu, avea o viață dublă, mai exact, se iubea cu o domniță misterioasă originară din Japonia.

Însă, după lacrimi și suspine, la scurt timp, Roxanei Ciuhulescu i-a surâs norocul, având în vedere că, în 2018, alegea să se recăsătorească, pentru a doua oară, cu Silviu Bulugioiu, fost preşedinte al Clubului Off-Road Bucureşti CORB44, care o face și în prezent foarte fericită.

„Eu nu ştiam că există asemenea bărbaţi, să se trezească noaptea să-i dea de mâncare copilului. Este adorabil şi mă bucur că mi-am întâlnit sufletul pereche. Silviu, dimineaţa, face micul dejun, îmi aduce flori, este atent, mă întreabă dacă sunt ok.

Noaptea se trezeşte şi înveleşte cei doi copii. Eu nu eram obişnuită, doar eu făceam treaba asta. Are grijă de mine. Ştii cum este să stai să zaci într-o casă, să ai febră 40 grade şi să nu te bage nimeni în seampă şi să-ţi spună eventual că pleacă la tenis. Silviu nu se mişcă de lângă mine când sunt bolnavă”, povestea Roxana Ciuhulescu, la Antena 1, în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Click! spune

Roxana Ciuhulescu este femeia cu cele mai lungi picioare din România, ajungând  chiar și în topul mondial al femeilor cu picioare lungi. Vedeta are o înălțime de 1,90 dintre care doar 1,20 măsoară picioarele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net