Roxana, fiica lui Giani Kiriță, vrea să se căsătorească cu iubitul ei

Ultima actualizare:

    Fiica lui Giani Kiriță are planuri de căsătorie
Fiica lui Giani Kiriță are planuri de căsătorie

Fiica lui Giani Kiriță vrea să-i facă o surpriză atunci când acesta se va întoarce din Republica Dominicană, unde el este plecat pentru a antrena echipa de la Exatlon. Fostul fotbalist va deveni socru mic.

De mai mult timp, fiica lui Giani Kiriță își numește iubitul „soț” sau „husband”, iar el la rândul lui îi răspunde cu „iubita mea soție”. Mai mult de atât, el i-ar fi dăruit deja inelul de logodnă și are planuri serioase.

„Roxana il iubeşte mult pe Faris, iar el spune că nu ar putea trăi fără ea. La începutul relaţiei a mai făcut-o să sufere, dar după ce a pierdut-o, timp de câteva luni, şi-a schimbat total comportamentul faţă de ea. O iubeşte, o respectă şi le-a spus prietenilor lui că ar vrea ca ea să fie mama copiilor lui”, a declarat un prieten de-al lui Faris, pentru Wowbiz.ro.

„M-am intalnit cinci minute cu el si i-am zis doar sa aiba grija de Roxana ca altfel il mut din Bucuresti. Prima oara nu prea mi-a placut de el. Numai tata de fata frumoasa sa nu fii. Are o dragoste din aia de ma ia Salvarea! Are un iubit aproape de o seama cu ea”, declara Giani acum ceva timp despre relaţia de iubire a fiicei lui.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net