Roxana Ionescu s-a cununat religios cu Tinu Vidaicu. Ce rochie sexy a purtat mireasa!


    Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au cununat religios la mai bine de un an de la cununia civilăfoto: arhiva personală/Instagram
Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au cununat religios la mai bine de un an de la cununia civilăfoto: arhiva personală/Instagram

S-au ridicat restricțiile, așa că vedetele au liber la nunți! Roxana Ionescu (34 de ani) și alesul inimii ei, Tinu Vidaicu (40 de ani), s-au căsătorit religios sâmbătă, 12 iunie. Cununia religioasă a avut loc la Catedrala Mitropolitană din Timișoara, orașul natal al mirelui.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au fost nevoiți să aștepte un an și patru luni până să se cunune și în biserică, din cauza pandemiei de coronavirus. Pe 20 februarie 2021, fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ionescu (34 de ani) și iubitul ei, Tinu Vidaicu, au aniversat un an de la cununia civilă, care a avut loc tot la Timișoara.

Și de data aceasta, cei doi au decis să petreacă doar alături de familie și prieteni și să rămână discreți în ceea ce privește fericitul eveniment din viața lor, la fel cum au fost în toți cei șase ani în care și-au trăit povestea de iubire.

“Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit azi! Te iubesc, soțul meu!”, a scris Roxana Ionescu, pe Instagram, unde a și postat o serie de instantanee de la nuntă.

Fosta Mamă natură a strălucit într-o rochie de mireasă din voal alb, vaporoasă, accesorizată cu pene pe umărul drept și cu o crăpătură adâncă pe piciorul stâng. Mirele a purtat un costum elegant, de culoare gri.


    Roxana Ionescu a strălucit într-o rochie de mireasă foarte sexyfoto: arhiva personală/Instagram
Roxana Ionescu a strălucit într-o rochie de mireasă foarte sexyfoto: arhiva personală/Instagram

Cine este Tinu Vidaicu

Tinu Vidaicu este din Timișoara și este managerul unui club celebru din localitate, acolo unde cei doi au făcut și la care invitații s-au distrat pe cinste.Tinu Vidaicu, pe numele său complet Valentin-Florin Vidaicu, are 40 de ani și în momentul de față ocupă funcția de administrator public al județului Caraș-Severin. Este totodată cel mai cunoscut DJ din Timișoara. Acesta face parte din cunoscuta trupă Dirty Nano, alături de George Hora, pe care l-a nășit în urmă cu câteva luni. De altfel, în urmă cu nici o lună, mai precis pe 20 mai, Roxana și Tinu au fost nașii celebrului cuplu Gabriela Prisăcariu-Dani Oțil.


    Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au cununat religios sâmbătă, 12 iuniefoto: arhiva personală/Instagram
Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au cununat religios sâmbătă, 12 iuniefoto: arhiva personală/Instagram

Roxana a pierdut o sarcină în anul 2019

Tinu și Roxana se iubesc de ani buni și au reușit să treacă împreună peste pierderea unui copil. Roxana Ionescu (34 de ani) urma să devină mamă pentru prima oară în anul 2019. Însărcinată în luna a șasea, Roxana a întâmpinat o serie de complicații din cauza cărora a pierdut sarcina. “Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu, la acel moment.

“Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă și să am parte de o bucurie… Cel mai frumos moment, din păcate, a fost și cel mai trist din ultimii 12 ani... Ce s-a întâmplat cu bebe. În general e greu, normal, dar încerc să nu stau cu gândul doar acolo și să mă detașez cât se poate. Dacă stau și mă îngrop în acea problemă, tot mie îmi fac rău și celor din jurul meu. Devin o pacoste pentru ei”, a declarat Roxana Ionescu ulterior, în emisiunea “La Măruță”.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg