Roxana Ionescu se pregătește să devină mămică!


    Roxana Ionescu, fericită alături de iubitul ei, Tinu VidaicuFOTO: Arhiva personală
Roxana Ionescu, fericită alături de iubitul ei, Tinu VidaicuFOTO: Arhiva personală

Roxana Ionescu (29 de ani) este mai fericită ca oricând. Blondina trăiește, de mai bine de un an, o frumoasă poveste de dragoste cu un prosper om de afaceri din Timișoara.

Deși în presă s-a speculat că vedeta s-ar fi despărțit de iubitul ei, Tinu Vidaicu ( 33 de ani), Roxana a negat aceste informații și a venit miercuri seara în platoul emisiunii "Wowbiz'', unde a dezvăluit detalii uimitoare din relația ei.

''Am o relație de un an și două săptămâni. E greu să avem o relație la distanță, dar ne descurcăm. Eu merg foarte des la Timișoara pentru că el are foarte mult de muncă la club și mie îmi place să petrec acolo. Se leagă de job-urile noastre. De multe ori am sentimente puternice de dor. Am luat în calcul și să mă mut acolo. Momentan nu îmi pot schimba viața brusc, dar cu timpul cred că ăsta e pasul. Nu mi-ar fi foarte greu, singurul lucru care mi-ar lipsi ar fi job-ul'', a mărturisit ''Mama Natură'' la Kanal D.

Ea a m-ai dezvăluit că a întâmpinat probleme din cauza distanței, dar pe care a reușit să le depășească: ''Am avut o problemă cu distanța. Au fost probleme, au fost tensiuni, dar nu s-a pus problema unei despărțiri. Cel mai mult am stat separați două săptămâni din cauza job-ului meu''.

Ba mai mult de atât, Roxana Ionescu se gândește serios să devină mămică și își dorește să ia lucrurile pas cu pas: ''Sunt convinsă și îmi doresc să am un copil, dar vreau să luăm anumite decizii corecte. Vrem să ne stabilizăm, să vedem care și cum face pasul. Să vedem de unde pornim, iar apoi totul va veni de la sine'', a încheiat blondina.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
cub kamara png
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina