Roxana Vancea și-a operat nasul! Cum arată vedeta după procedura de rinoplastie

image
Roxana Vancea, după operația de rinoplastie

Roxana Vancea și-a anunțat prietenii virtuali că a trecut printr-o intervenție estetică, la o clinică din Capitală. Vedeta și-a operat nasul, după ce a recunoscut că i se părea cam mare, în urma purtării aparatului dentar, care i-a făcut dinții să migreze în partea din spate.

Cum presiunea societății devine din ce în ce mai apăsătoare atunci când vine vorba de frumusețe, tot mai multe persoane apelează la diverse intervenții estetice, pentru a-și îmbunătăți astepctul fizic. Nemulțumită de modul în care i s-a transformat fizionomia după ce a purtat o perioadă îndelungată aparat dentar, Roxana Vancea a apelat pentru prima oară la serviciile medicului estetician.

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac nu s-a ferit de admiratorii ei atunci când a venit vorba de recunoașterea publică a acestei intervenții, așa cum alte domnișoare procedează, jurându-se că nu au vizitat deloc cabinetul esteticianului, chiar dacă acest lucru este vizibil. 

Roxana Vancea a publicat pe contul personal de socializare câteva imagini în care apare cu nasul bandajat, imediat după ce și l-a operat. Vedeta pare încântată de rezultatul final, dezvăluind că și-a dorit de ceva vreme să recurgă la această intervenție, deoarece nu-și dorea să se simtă complexată de aspectul ei în viitor.

image
Roxana Vancea, după operația de rinoplastie Foto Facebook

„Gata. Am făcut-o și pe asta. După ce mi-am pus aparat dentar, dinţii mei s-au dus în spate (cum era normal) şi nasul mi se vedea mai mare. Aşa că, decât să fiu complexată că am nasul mareeee… mai bine l-am retuşat un pic!”, a scris Roxana Vancea pe rețelele de socializare. 

„Am apelat la medic pentru o operație de rinoplastie. Sunt foarte bine, sunt o luptătoare. Mi-am revenit după anestezie, sunt conștientă acum. Totul a decurs foarte bine. Operația a durat aproximativ o oră și 40 de minute, iar după am stat aproximativ 40 de minute la terapie intensivă. Acum sunt în salon și totul este OK”, a mai spus Roxana Vancea pentru cancan.ro.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
Alexandru Arsinel
Politia Hunedoara  Foto Daniel Guță jpg
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg