S-au chinuit la concursuri, acum prezintă emisiuni TV

image
Cătălin Cazacu s-a chinuit 5 luni la “Exatlon”, emisiunea filmată în Republica Dominicană

Pe de o parte, probe chinuitoare, foame, luni petrecute departe de casă. Pe de altă parte, încredere în propriile forţe, voinţă şi celebritate. Concurenţii care au curaj să participe la reality-show-urile devenite o modă pentru televiziuni pot spune, pe bună dreptate, că „plusurile” au fost mai numeroase.

Fostul concurent de la „Exatlon”, Cătălin Cazacu, va avea emisiune nouă la Kanal D, iar vedetele de la „Asia Express”, de la Antena 1, Dorian Popa, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au primit şi ei emisiuni la care filmează de zor.      

Campionul de motociclism de la „Exatlon”, Cătălin Cazacu (33 de ani), nu a ajuns în finala concursului, însă a câştigat popularitate de când a participat la reality-show-ul transmis de Kanal D şi filmat în Republica Dominicană. După ce a stat aproximativ patru luni departe de casă, el va avea propria emisiune şi e fericit că băiatul lui e mândru de el.

„Cel mai tare lucru după «Exatlon» e că am devenit eroul fiului meu, care are acum 8 ani. Este un sentiment excepţional şi mă bucur de el în fiecare zi. Şi mă bucur că sunt foarte mulţi copii care după ce m-au văzut la emisiune au lăsat deoparte tableta sau telefonul şi au ieşit în faţa blocului şi fac sport. Viaţa mea s-a schimbat, a trebuit să mă readaptez. A fost o experienţă grea, dar am stârnit admiraţia. Promit să vin cu surprize plăcute”, ne-a spus sportivul. 

image
Andrei Ştefănescu, alături de Nasrin, colega lui de la matinalul Antena Stars

image
Dorian Popa, jupuind un şarpe la „Asia Express”

Cazacu a primit pe mână o emisiune care va începe, în curând, la Kanal D, un concurs care se numeşte „Cash Taxi”. E vorba de un format internaţional care a avut succes uriaş în toate ţările în care a fost difuzat. Cătălin va intra în pielea unui taximetrist care îşi va răsplăti clienţii cu bani, dacă aceştia îi vor răspunde corect unei serii de întrebări. Pasagerii, oameni obişnuiţi care urcă în taxi pentru a ajunge la o destinaţie, vor avea surpriza să îl recunoască pe şofer ca fiind fostul concurent de la ”Exatlon”. Ei vor decide pe loc dacă intră sau nu în joc şi, odată cursa începută, vor avea la dispoziţie 30 de secunde pentru a răspunde la fiecare întrebare.

„Te urci în taxi şi câştigi, nu plăteşti! Sunt întrebări la care poţi răspunde fără să stai prea mult pe gânduri, e o joacă prin care poţi ajunge la destinaţie distrându-te şi câştigând bani în acelaşi timp! Abia aştept să înceapă filmările, acestea se vor desfăşura pe litoral! Dacă vedeţi taxiul meu de lux, vă rog să îmi faceţi semn, veţi avea parte de un şofer simpatic şi generos!”, a spus Cătălin Cazacu care îşi cucereşte imediat interlocutorii prin umor, autoironie şi prezenţă de spirit. 

image
Nea Marin, încadrat de noii lui colegi de la Antena 1, Andrei şi Liviu

Cazacu nu e singurul care a primit emisiune după ce a participat la un reality show. Dorian Popa, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au primit emisiuni după ce au concurat la „Asia Express” de la Antena 1. Dorian Popa (29 de ani) face parte din juriul emisiunii „Next Star”, show prezentat de Dan Negru, Andrei Ştefănescu (49 de ani) a ajuns să prezinte matinalul din weekend de la Antena Stars, iar Liviu Vârciu (37 de ani) a jucat în serialul „Fructul oprit” de la Antena 1. În plus, Liviu şi Andrei au mai filmat o emisiune, „Poftiţi pe la noi”, alături de Nea Marin, în Mangalia, care va debuta în câteva săptămâni la Antena 1. Astfel că deşi s-au chinuit prin diverse emisiuni şi n-au câştigat, au primit totuşi noi oferte. 

simeon stalpnicul png
Nea Marin, încadrat de noii lui colegi de la Antena 1, Andrei şi Liviu

Şi pe Vladimir Drăghia (32 de ani) telespectatorii l-ar putea revedea în curând, după cum se zvoneşte. Câştigătorul primului sezon din „Exatlon” are experienţă în televiziune, dar şi în reality-show-uri. A câştigat un sezon din „Splash, vedete la apă” dar şi „Şerif de România”, ambele la Antena 1, a jucat în seriale şi telenovele şi a apărtut în câteva emisiuni. Se zvoneşte că şi el ar putea primi un contract pentru o emisiune de televiziune, dar încă nu s-a anunţat nimic oficial. Şi până la toamnă mai sunt doar două luni, timp destul în care să accepte sau nu ofertele. 

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Marius Stefan Achim (stanga) si Iulian Oancea FOTO arhiva Adevarul jpg
Politia Hunedoara  Foto Daniel Guță jpg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj