Sânziana Buruiană a bătut toate recordurile: "De cinci ani și jumătate eu tot alăptez”

image
Sânziana Buruiană și fiica ei cea mare

Sânziana Buruiană (36 de ani) a șocat pe toată lumea atunci când a recunoscut public și-a alăptat fiica cea mare, pe Izabela Zuluf, timp de patru ani și jumătate. Dacă nu apărea în peisaj anul trecut, în octombrie, celalaltă fetiță a cuplului, micuța Antonia, alăptatul la sân ar fi continuat și acum, în cazul Izabelei (5 ani).

Acum aceasta a fost tăiată de la porție din cauza micuței Antonia, dar tot mai scapă câteodată la sân. Cert este că Sânziana s-ar putea înscrie liniștită în Cartea Recordurilor pentru că ea, de cinci ani și jumătate, alăptează non stop. „Eu alăptez de cinci ani și jumătate! E incredibil! Mie nu mi s-a oprit laptele nici când a murit tata. Până în momentul în care am aflat de cea de-a doua sarcină nu m-am oprit. Am alăptat-o pe fiica cea mare până la patru ani jumătate. Mi-a fost ușor mie, cred, că o adormeam ușor. Într-adevăr că primele luni sunt mai grele, dar eu am învățat-o, pentru că Izabela are o imunitate bună și am zis că poate are un efect. Am zis că într-o zi, ea singură va renunța. Acum se cam uită puțin cam așa la cea mică când o alăptez”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click!

image
Sânziana și Nicolae Zuluf au două fetițe, Izabela (5 ani) și Antonia (6 luni)Foto: Instagram

Dacă în cazul primei fetițe, Izabela, i s-a părut perfect normal să alăpteze atâta timp cât are lapte și cât micuța își dorește, acum Sânzi și-ar dori să o înțarce pe mezină. „Văd că și mezina îi calcă pe urme Izabelei, e mâncăcioasă, dar sper să nu fie așa, cred că o să-mi fie mai ușor să o opresc. Deja am trecut pe mâncare diversificată. Vreau să-mi revin mai repede. Doar nu o să alăptez zece ani!”, a mai spus Sânziana.

S-a mutat în casă nouă la Snagov!

Dacă tot s-a mărit familia cu venirea pe lume a micuței Antonia, Sânziana Buruiană a decis să-și ia familia și să se mute în vila părinților săi de la Snagov, acolo unde fetițele au loc berchet pentru joacă. „Ne-am mutat pentru că a venit primăvara și fetițele au loc de joacă acolo. Am pus și o piscină pentru ele, mai ales că Izabelei îi place apa. Plus că avem și filmările pentru show-ul <Mămici de pitici cu lipici> și ne trebuie loc mai mult”, a declarat Sânziana, pentru Click!

Citește și:

Sânziana Buruiană e gravidă în 5 luni, dar încă își alăptează fetița de 4 ani și jumătate

Sânziana Buruiană: «Îmi alăptez fetița, chiar dacă a făcut patru ani. Vreau în Cartea Recordurilor»

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Iulia Vântur
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg