Sânziana Buruiană, convinsă să se lase "dresată" la tv

5 decembrie 2015
image
Sânziana a fost atrasă într-o capcană la "Ham Talent"Foto: Antena 1

┼×i-a adus animalul de companie ├«n fa┼úa jura┼úilor, ├«ns─â S├ónziana Buruian─â a fost chiar ea dresat─â pe scen─â. Focoasa blondin─â a c─âzut ├«n capcan─â ┼či pentru a fi sigur─â c─â patrupedul ei va face o figur─â frumoas─â s-a l─âsat convins─â s─â execute chiar ea mi┼čc─ârile pe care ar fi trebui s─â le execute c─â┼úelul ei.

S├ónziana Buruian─â crede ├«n ╚Öansa animalului ei de companie de a c├ó╚Ötiga un premiu la ÔÇ×Ham talentÔÇŁ, a╚Öa c─â duminic─â (6 decembrie) ├«l prezint─â telespectatorilor Antenei 1. Ceea ce nu ╚Ötie ├«ns─â ea este faptul c─â Pic ╚Öi Poc ├«i ├«ntind o curs─â ╚Öi pun la cale o fars─â ├«n ton cu specificul emisiunii.

image
Blonda a venit cu căţelul ei pe scena emisiunii

S├ónziana nu a vrut ca Chow Chow-ul ei s─â vin─â nepreg─âtit pe scen─â, a╚Öa c─â a mers cu el la o lec╚Ťie de dresaj. Inspira╚Ťi, Pic ╚Öi Poc au convins-o c─â animalul prinde mult mai repede ╚Öi ├«nva╚Ť─â trucurile c├ót ai clipi dac─â propriul st─âp├ón se dovede╚Öte a fi un exemplu demn de urmat.

image
Blonda a acceptat să-i arate căţelului ce ar trebui să facă fără să bănuiască faptul că i se face o farsă

Blonda nu a stat pe g├ónduri ╚Öi a ascultat cu aten╚Ťie toate indica╚Ťiile celor doi dresori, execut├ónd comenzi specifice c├óinilor. Ce a ie╚Öit ╚Öi cine a fost dresat, p├ón─â la urm─â, telespectatorii se vor convinge duminic─â, la Antena 1. 

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
image png
iumor jpg
survivor2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg