Șase luni de la moartea lui Virgil Anastasiu, unicul soț al Corinei Chiriac. Ce a scris văduva afaceristului

image
Corina Chiriac una dintre cele mai frumoase vedete

Virgil Anastasiu, unicul bărbat care a dus-o la altar pe Corina Chiriac, s-a stins din viață la Sibiu, pe 22 iulie 2019, în urma unui infarct, în timp ce se afla la volan. Încă de atunci, femeile care l-au iubit pe afacerist au avut reacții emoționante în mediul online. Pe 19 ianuarie anul acesta, la comemorarea de șase luni de la deces, văduva îndurerată a revenit cu un mesaj care te lasă fără cuvinte.

Femeia care i-a fost alături lui Virgil Anastasiu, până în ultima clipă, a fost distinsa Elena Oprea, de profesie jurnalist, alături de care s-a mutat la Gura Râului, Sibiu. A fost ultima lui soție, iar dragostea dintre ei părea desprinsă din romane. Iată ce a scris femeia pe Facebook, la aflarea veștii că jumătatea ei a plecat la Ceruri, la doar 58 de ani. „Am dansat împreună pe muzica vieții! Tu vei dansa acum Sus, eu mă voi hrăni doar cu amintirile pașilor noștri! Te-ai înălțat în liniște, eu m-am cufundat în lacrimi! Ai obosit repede, iar eu va trebuie să încep din nou să învăț să merg! Drum lin, iubire!”.

Virgil Anastasiu, fostul soț al Corinei Chiriac, a murit la Gura Râului, lângă Sibiu, acolo unde locuia jpeg
Elena Oprea și Virgil Anastasiu s-au iubit enormfoto: arhivă personală / Facebook

Elena Oprea a fost ultima lui soție a lui Virgil Anastasiu

Pe 19 ianuarie, când s-au împlinit șase luni de la deces, Elena Oprea Anastasiu a revenit cu un mesaj de dor și de neputință. "Aproape 6 luni! Nu sunt tristă că nu mai pot dansa, ci sunt tristă că nu mai pot dansa cu tine! Am rămas la fel de solitară așa cum m-ai cunoscut, chiar dacă uneori mă «certai» pentru asta! Nici acum nu mă doare singurătatea mea, ci mă doare până la prăsele lipsa ta! Dar, cumva, astăzi (n.r. 19 ianuarie) mi-ai arătat că ești lângă mine!", a scris, cu sufletul, Elena Oprea Anastasiu.

Cum l-a cunoscut Corina Chiriac pe Virgil Anastasiu

”În America am stat câţiva ani, am lucrat ca agent imobiliar, câştigam cât să o duc bine, nu neapărat foarte bine. Acolo m-am şi măritat cu Virgil, care se născuse în Constanţa. Ne-am întors în România când am aflat că părinţii noştri s-au îmbolnăvit”, a mai adăugat solista. Cei doi au fost căsătoriţi în perioada aprilie 1993- iunie1997.

În 2010, Virgil Anastasiu spunea despre Corina Chriac: "Era soţia perfectă. Cuminte, casnică, avea grijă de gospodărie, făcea curat, mă aştepta cu mâncare. Sunt mândru că am fost singurul soţ al Corinei Chiriac”.

Elena Oprea și Virgil Anastasiu s au iubit enorm jpeg
Elena Oprea și Virgil Anastasiu s-au iubit enorm

Acesta a dat și detalii despre prima lor întâlnire: "Am invitat-o să danseze cu mine dar m-am adresat la persoana a II-a. Ea a ridicat din sprânceană şi a trebuit să-mi corectez comportamentul pentru a mă adapta cerinţelor ei de protocol ca să reuşesc să construiesc o relaţie. M-am îndrăgostit pentru că arăta bine, era inconfundabilă, era Corina. O iubeam pe Corina, eram mândru dar sigur că nu asta era neapărat cartea de vizită cu care doream eu să mă prezint. Eram un specialist în cu totul alt domeniu, nu doar soţ al Corinei. Ne-am trezit într-o dimineaţă şi am descoperit că deşi ţinem enorm unul la celălalt, nici unul nu reprezentam idealul pentru celălalt. Corina îşi dorea probabil un bărbat care să-i acorde mai multă atenţie, care să aibă un program mai redus. Iar eu îmi doream o soţie care să participe mai activ la viaţa mea mondenă. N-am părăsit-o pentru o femeie mai tânără, aşa cum au spus gurile rele".

De ce a divorțat Corina Chiriac de Virgil Anastasiu

Artista a povestit, într-un interviu la Kanal D, motivul pentru care a ajuns la divorţ: ”Bărbaţii suferă de nevoia absolută de putere. Unul dintre motivele pentru care m-am căsătorit târziu şi am divorţat repede a fost şi acela de a nu intra la un fals stăpân. De a nu mă lăsa de bunăvoie la dispoziţia unui bărbat care-şi varsă frustrările personale sau profesionale pe mine. De a nu fi minţită, cu o gelozie jucată, pentru a fi manipulată în cele mai nevinovate intenţii de a trăi civilizat!”. 

Citește și:

Corina Chiriac împlinește 69 de ani! Iubirile care i-au marcat viața

«M-am îndrăgostit doar o dată, la 26 de ani». Motivul pentru care Corinei Chiriac îi e mai bine singură

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Guido Reil FOTO EPA EFE jpg
cap putin jpeg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg