Saveta Bogdan sare și ea la gâtul Elenei Merișoreanu, după ce a făcut-o “dansatoare la bară”: "E invidioasă și bârfitoare"

18 martie 2021
image
Saveta Bogdan

Scandalul dintre Elena Merișoreanu (72 de ani) și Maria Dragomiroiu (65 de ani) ricoșează într-o altă vedetă a muzicii populare românești. Practic toată muzica populară se află acum pe un butoi cu pulbere, după atacul pornit de Maria Dragomiroiu împotriva Elenei Merișoreanu, în emisiunea “ La Măruță” de la Pro TV.

Elena Merișoreanu s-a dezlănțuit după ce Maria Dragomiroiu a făcut-o “mincinoasă, bârfitoare și invidioasă”. În atacul ei, Elena Merișoreanu a lovit însă dur și în altă colegă de breaslă, Saveta Bogdan, pe care a făcut-o “ dansatoare la bară”.

Elena Merișoreanu: "Eu nu sunt Saveta Bogdan, că eu nu am dansat la bară"

“Foarte dezamagită sunt de comportamentul Mariei Dragomiroiu. Nu știu ce întrebare a fost aia de i-a pus-o Măruță și ea a zis de mine și de Saveta Bogdan. Eu nu sunt Saveta Bogdan, că eu nu am dansat la bară!”, a explodat Elena Merișoreanu, la Xtra Night Show. Saveta Bogdan a luat foc atunci când a auzit declarația Elenei Merișoreanu la adresa ei și s-a dezlănțuit cu o mulțime de invective, făcând-o pe celebra Merișor cum i-a venit la gură.

image
Elena Merișoreanufoto: Click!

“Sunt foarte suparată pe Elena Merișoreanu, care vorbește prostii! Eu am făcut un filmuleț la Rocada vedetelor în 2016. A fost un filmuleț, o joacă. Eu nu am dansat la bară! Elenei Merișoreanu îi place să mintă, să bârfească. Să-i fie rușine! Pe toată lumea vorbește de rău. E o intrigantă, o bârfitoare și o invidioasă! Eu nu sunt balerină să dansez la bară. Elena Merișoreanu nu-și vede de bătrânețea ei, că nu poate să mai meargă cu picioarele. Face rău la oameni! Vorbește prostii! Merg și eu la toate posturile tv s-o fac de comandă! M-a jignit, e invidioasă pe mine că apar la tv? Dacă o văd o scuip în ochi!”, a declarat furioasă Saveta Bogdan, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Scandalul se mută în instanță. Elena Merișoareanu o dă în judecată pe Saveta Bogdan!

Scandalul monstru dintre cântărețele de muzică populară va ajunge în final la tribunal. Elena Merișoreanu a anunțat, astăzi, că o va da în judecată pe Saveta Bogdan, după ce artista a declarat în emisiunea „Teo Show” că Merișor ar fi divorțată de soțul ei de 20 de ani. ”Ea e divorțată de 20 de ani de soțul ei. Ei sunt în relații bune, el stă prin Oltenia și ea stă în București. Ea se mai duce din când în când. Ei sunt în relații bune, au fete”, a spus Saveta Bogdan despre Elena Merișoreanu, la Kanal D. Elena Merișoreanu a intrat în direct prin telefon și și-a anunțat colega de breaslă că pentru această afirmație mincinoasă se va alege cu un proces de toată frumusețea. ”Suntem în postul mare, dacă eu am divorțat vreodată... Niciodată n-am divorțat. Pentru treaba rezolvă instanța. Eu vin cu dovezi și cu actele de căsătorie că eu n-am fost divorțată niciodată. Toate lucrurile astea le voi rezolva în instanță”, a spus Elena Merișoreanu, la aceeași emisiune.

Citește și:

Maria Dragomiroiu, reacție uluitoare la adresa Elenei Merișoreanu: “E invidioasă, răutăcioasă și mincinoasă”

Maria Constantin, jigniri nepermise la adresa Gabrielei Cristea: "Marcel spunea că este o femeie foarte rea"

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
anca turcasiu jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg
BeFunky collage (22) jpg
1 julia fox jpg jpeg
bobonete jpg