Scandal în proaspăt destrămata trupă etno Haiducii! Ce au făcut soliştii rămaşi în formaţie


    Haiducii cântă din nou, dar fără Marian Niculae (foto centru) foto: Arhiva Personală
Haiducii cântă din nou, dar fără Marian Niculae (foto centru) foto: Arhiva Personală

O despărţire aparent amiabilă s-a produs în trupa Haiducii, care în urmă cu mai bine de o lună anunţa că susţine ultimul concert în formula cu care cei trei băieţii au debutat pe scenă în anii 2000. Recent însă, cei doi haiduci rămaşi în formaţie, după plecarea lui Marian Niculae au înfiinţat o altă formaţie care poartă cam acelaşi nume. De aici până la un scandal în toată regula, nu a mai fost decât un pas.

"Haiducii lui 7 cai" este noua formaţie care vrea să ia locul fostei trupe Haiducii şi din care fac parte Cristian Caloeanu şi Cătălin Vieru, dar şi un nou coleg. Băieţii şi-au anunţat intrarea pe piaţa muzicală şi au început promovarea. Pe pagina lor de Facebook, artiştii au explicat că vor continua să cânte muzică  etno-rock cu influențe clare de folclor, aşa cum au făcut şi până acum. 

 "Poveștile frumoase continuă și astăzi, sub denumirea de HAIDUCII lui 7cai, sub aceeași formulă consacrată de 3 haiduci, vestimentația acestora fiind una autentică (pistoale, chimire, pantaloni și redingote din piele, cămăși tradiționale), care îți aprind imaginația, iar cântecele lor ne aduc aminte de povești cu care au crescut generații întregi de străbuni de-ai noștri. Stilul muzical abordat de trupa Haiducii lui 7cai, este unul original etno-rock cu influențe clare de folclor autentic. Haiducii lui 7cai, prin muzică lor ne poartă și ne întorc în timp, aducându-ne aminte de simboluri și credințe tradiționale românești: haiduci, codru, murg, neam, munte, Carpați, doina, balada", este descriarea pe care o au cei trei artişti.

Aceasta este componenţa noii trupe Haiducii lui 7 cai
Aceasta este componenţa noii trupe Haiducii lui 7 cai

Întrebaţi de fani dacă nu cumva trupa se destrămase recent, băieţii au dat un răspuns tranşant. "Nu s-a destrămat nimic. Un coleg a ales să plece. Noi continuăm ce am început în urmă cu 18 ani!", au notat artiştii pe pagina lor oficială.  Povestea trupei Haiducii, începe de prin anul 2000, dar într-o altă versiune. Pe atunci din formaţie făcea parte Marian Niculae, cel care a început recent un proiect solo, dar care este deranjat că băieţii de folosesc în continuare de vocea lui chiar şi în noua formulă.

"Este inadmisibil să încerci să induci publicul în eroare. Se folosesc şmechereşte de titulatura «Trupa Haiducii», iar prin acest răspuns (n.r. de pe facebook) întăresc să cred faptul că acest proiect este de actualitate. S-au folosit în evenimente de pozitivele haiducii, aceste poyitive fiind cu vocea mea", a fost replica lui Marian Niculae. 

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub cristina cioran png
cub andreea esca png
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg