Scandal între blonde! Emmy despre Simona Sensual: "Simona cântă la flaut cu guşă!" - VIDEO

simeon stalpnicul png

Invitată la "Un show păcătos", Simona Sensual a vorbit despre scandalul iscat între ea şi Emmy la emisiunea "Bun de cinste" de pe Antena 1.

Simona a mărturisit că iniţial era vorba despre o emisiune în care trebuia să demonstreze, alături de alte trei vedete: Bianca Drăguşanu, Emmy şi Raluca de la Bambi, că bancurile cu blonde nu sunt adevărate, însă scenariul nu a decurs conform planului.

"Era o emisiune specială numai de blonde. Trebuia să demonstrăm că glumele cu blonde nu au nicio relevanţă şi s-a dovedit că patru blonde la un loc nu au cum să încapă", spune Simona.

Dan Capatos a prezentat la "Un show păcătos" un rezumat din emisiunea "Bun de cinste" în care Simona şi Emmy erau cât pe ce să se ia la bătaie.

Din imagini rezultă că scandalul s-a iscat după ce Emmy a acuzat-o pe Simona că a trişat, iar moderatorul emisiunuii, potrivit Simonei, a alimentat conflictul.

Dialogul dintre cele două blonde a fost unul foarte acid, cele două aruncând cu afirmaţii care mai de care mai piperate.

Citeşte şi:

Simona Sensual a mituit un poliţist

Simona Sensual, cu poşeta pe umăr la emisiuni

Simona Sensual, sfătuită de Ramona Nacă: "Lasă-te de cântat"

Simona Sensual: "Veneam la şcoală direct din club"

Show lesbi cu Emmy

Emmy către Bianca Rus: «Eşti o pocită oricum»

Emmy, sex la hotel cu banii în chiloţi

"Vezi-ţi de ce se bagă în gura ta... Nu ştiu ce se întâmplă în ziua de azi...fetele cam încurcă microfoanele...", i-a spus Simona cântăreţei Emmy, care i-a replicat că are în spate ani grei de muzică.

"M-am apucat de muzică acum 5 ani, am făcut şcoala populară de artă, ştiu să cânt la un microfon adevărat! Simona cântă la flaut cu guşă", a declarat Emmy în emisiunea "Bun de cinste".

Contactată telefonic în showul lui Dan Capatos, Emmy a dezvăluit că Sensual şi-a început cariera cântând la "flautul cu guşă" al DJ-ului ei.

Cântăreaţa Emmy susţine că a început să o atace pe Simona după ce aceasta a început să facă "glumiţe" pe seama ei.

"Nu m-a deranjat nimic. Eu nu ştiam de unde are ea glume cu mine. Era vorba că erau două cântăreţe la masă şi ea nu ar fi cunoscut-o decât pe una singură", a declarat Emmy, care apoi a trebuit să îndure şi un atac discret al moderatorului "Un show păcătos" care i-a spus că nici el nu ar fi recunoscut-o la masă ca fiind o cântăreaţă.

Magda Ciumac a intervenit şi ea în emisiunea lui Capatos şi a declarat că Emmy este o prostituată care nu are "niciun pic de ruşine". Bruneta a sunat pentru a-i ţine partea Simonei Sensual şi asta pentru că şi ea la rândul ei pusă în aceiaşi situaţie ca blonda.

simeon stalpnicul png

"Fel şi fel de prostituate şi nesimţite se leagă de numele meu, de numele lui Simona. Simona de bine de rău nu a apărut cu niciun bărbat, nu s-a prostituat aşa cum se prostituează Emmy", a mărturisit Magda.

Vezi video aici

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
meghan markle jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
rafila jpg
tanar deces alba jpg
recruti rusi bataie foto captura video nexta twitter
image
image
image
image
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg