Scandalul de la „Ferma“ ajunge la apogeu: Claudia Pavel vrea să o dea în judecată pe Brigitte

Ultima actualizare:

    Brigitte şi Claudia Pavel
Brigitte şi Claudia Pavel

Sora Claudiei Pavel a spus că nu va lăsa ca acuzaţiile din reality show să-i afecteze imaginea cântăreţei şi că va face demersurile legale necesare.

„Ferma - Un nou început" a dat startul şi unui nou scandal în showbiz, acela între Claudia Pavel şi Brigitte Năstase, concurente ale acestui sezon. Cea care a inflamat atmosfera a fost Brigitte, care a afirmat că artista are o relaţie tensionată cu ea, după ce ar fi avut o aventură cu primul soţ al lui Brigitte.

"Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea, pentru că soţul meu, tatăl lui Robi, m-a înşelat cu ea acum 15-20 de ani", a spus Brigitte Năstase la "Ferma". Mai mult decât atât, aceasta a insinuat că mai tânăra cântăreaţă s-ar fi înscris la reality show "ca să se combine cu alţi bărbaţi. Trebuia să stea acasă, că o vede toată ţara ce face. E nebună!".

Invitată într-o emisiune tv să comenteze scandalul dintre sora sa şi Brigitte Năstase, Paula Pavel a spus că "Ceea ce spune Brigitte că s-a întâmplat acum 16-17 ani, când avea Claudia 12-13 ani... Timpul pentru ea nu e la fel ca pentru noi. Claudia are acum 34, fostul ei a murit acum 16 ani, deci trebuia să se întâmple cu mult timp înainte, când ar fi avut 14-15-16 ani. Ea, oricum, exagerează, epatează, a rămas într-un moment al vieţii ei prinsă şi n-a depăşit niciodată", crede ea.

Iată ce a mai spus Paula Pavel şi de ce consideră că familia ei o va da în judecată pe Brigitte

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net