Schimbări de ultimă oră la Antena Stars. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Majda Aboulumosha și cu Andrei Ștefănescu

image
Fiica Majdei a împlinit 7 anișori

Primăvara aceasta se va încheia cu mari schimbări, pe plan profesional, pentru Majda Aboulumosha. După ce a fost colegă de platou timp de doi ani cu Cristi Brancu, la emisiunea "Agenția VIP", frumoasa mulatră a primit vestea că va avea un alt proiect.

Majda Aboulumosha (32 de ani) are parte de schimbări în plan profesional. Tot la Antena Stars, ea va fi distribuită într-un proiect ambițios, alături de Andrei Ștefănescu, solistul trupei Alb Negru, despre care Click! a anunțat aici că nu va mai prezenta matinalul alături de Nasrin Ameri. "Dragii mei, vă mulțumesc mult că-mi sunteți alături, că mă susțineți și îmi doresc să fiți în continuare. De mâine încep un nou proiect alături de Andrei Ștefănescu, pe care îl respect și sunt convinsă că o să facem tot posibilul să vă aducem zâmbete, informații noi și autenticitate", a scris Majda pe Facebook.

Majda și Jaqueline, îmbrăcate ca niște prințese jpeg
Majda și Jaqueline, îmbrăcate ca niște prințese

Fiica Majdei a împlinit 8 anișori

Astăzi (7 aprilie), fosta actriță, care a făcut furori în telenovelele de la Acasă Tv, are un motiv și mai mare de sărbătoare, pentru că este ziua fiicei ei. Jaqueline împlinește 8 anișori. Vedeta a făcut o postare emoționantă, alături de cateva poze cu sărbătorita. "La mulți ani, păpușica mea! Ora 10:55 este o oră specială pentru mine! Atunci ai venit tu pe lume, copila mea. Te-am dorit de când eram mică, cam de vârsta ta eram când mi-am spus <<eu când o sa fiu mare o să mă fac mamă>> și m-ai făcut! De atunci, viața mea s-a schimbat și ii mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare zi pentru tine. Dacă aș da timpul înapoi aș face lucrurile la fel, doar ca să te am în viața mea", a scris Majda pe Instagram și Facebook.

image
Fiica Majdei a împlinit 7 anișorifoto: arhivă personală

Frumoasa mulatră este un exemplu, pentru că își crește copilul singură și muncește foarte mult pentru a-i asigura o copilărie fericită. Majda a avut o relație cu cântărețul Yolo. Povestea lor a ţinut doar 6 ani, dintre care 3 de mariaj, iar în 2016 actriţa, cunoscută publicului din telenovelele de la Acasă TV ("Regina", "Iubire şi onoare"), a divorțat în faţa notarului.

Citește și:

Cum s-a apucat Majda Aboulumosha de făcut dulciuri: «La mine în bucătărie miroase zilnic a sărbătoare»

Şi-a pus silicoane la două luni după ce a divorţat

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Eduard Heger
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf