Se face lumină în cazul divorțului dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu!

Ultima actualizare:

Se confirmă, în sfârșit, dezvăluirea pe care Click! a făcut în urmă cu câteva luni despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează! Iată că s-a aflat și cine este cel care a intentat cererea de separare legală în cazul celebrului cuplu.

Alina Sorescu este cea care a băgat divorț de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu este cea care a băgat divorț de Alexandru Ciucu

Cristi Brancu a făcut dezvăluiri, în emisiunea pe care o prezintă la Prima TV, cu privire la cel mai nou divorț din showbiz, cel dintre Alina Sorescu și designerul Alexandru Ciucu. În cursul zilei de azi, mai precis la ora 13.00, Alexandru Ciucu a ajuns la Judecătoria Buftea, însoțit de tatăl său. Click! a publicat în exclusivitate imagini cu prima apariție a creatorului de modă la Buftea, în procesul de custodie. Detalii de ultimă oră și imagini vezi aici

Pe 3 mai a fost primul termen de judecată în procesul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, la cererea designerului, pentru ordonanță președințială înaintată de acesta, în care Ciucu cere să obțină domiciliul celor două fetițe ale lor, la el acasă, acolo unde au locuit cu toții până la un moment dat, practic custodia fetițelor, și un program de vizită pentru micuțe.

Citește și: Alexandru Ciucu, susținut de tatăl său, în procesul de custodie

Alexandru Ciucu își dorește  ca fetițele lui din căsătoria cu Alina Sorescu, Elena Carolina și Ana Raisa, să locuiască la el acasă pe motiv că locuința sa din Pipera este mult mai mare, de 2.000 mp, față de apartamentul cu patru camere în care fetițele locuiesc acum cu mama lor.

Alina Sorescu a băgat divorț de Alexandru Ciucu

„Dacă s-a ajuns la tribunal și la judecătorie este limpede că nu s-au înțeles la notar”, a semnalat Cristi Brancu, în emisiunea lui de la Prima TV. De altfel, o nouă informație care a ieșit la iveală și care a fost adusă în atenție este faptul că Alina Sorescu a fost cea care a depus actele de divorț, în urmă cu 2 luni și jumătate, după cum Click! a semnalat în exclusivitate că divorțul le bate la ușă. Detalii aici.

Citește și: Cum s-a reinventat Alina Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu

„Cumva drumurile familiei mele și ale familiei Ciucu-Sorescu s-au intersectat! Fetițele sunt la școală cu Tudor, băiețelul meu. Deși școala e pe aceeași stradă cu locuința familiei Ciucu, copiii sunt aduși în fiecare zi la școală de tatăl Alinei sau de Alina Sorescu, cu mașina, dar dinspre oraș!

Prin urmare, e limpede că Alina Sorescu s-a mutat de mai multă vreme din casa în care locuia cu Alexandru Ciucu! Vreau să mai precizez un lucru: azi a avut loc primul termen al ordonanței președințiale pentru stabilirea domiciliului copiilor.

Divorțul a fost demarat la începutul anului dar nu există încă o înfățișare și procesul lor de divorț nu a început! O ordonanță președințială nu se poate pune decât dacă există un divorț iar divorțul a fost intentat de Alina Sorescu.”, a mai spus Brancu, la Exclusiv VIP.

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, căsnicie de aproape 12 ani

Alina Sorescu a debutat la vârsta de 11 ani, în 1997. Pe lângă cariera muzicală, solista a lucrat şi în televiziune şi a prezentat mai multe finale naţionale ale concursului Eurovision. 

Alexandru Ciucu este, din 2010, Furnizor al Casei Regale a României şi se ocupă de ţinutele purtate de membrii familiei regale a ţării noastre. 

În 2010, Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii de vis. Ţinutele miresei, patru la număr (una pentru cununia civilă, trei pentru cea religioasă) au fost create chiar de Alexandru. Evenimentul a avut loc la Palatul Ştirbey, din Bucureşti, iar mirele a venit pe cal, în timp ce Alina a fost adusă într-o caleaşcă, cu doi cai. 

Cântreaţa şi creatorul de modă au împreună două fetiţe, Carolina şi Raisa, pentru a căror custodie se bat acum.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net