Secetă până în luna octombrie. Vezi prognoza meteo pe trei luni

În prima lună de toamnă, temperaturile se vor menţine ridicate în sud-est, în sudul şi în estul ţării, în timp ce în celelalte zone temperaturile vor fi normale pentru această perioadă.

Astfel, în majoritatea regiunillor luna viitoare va debuta cu temperaturi ce ajung până la 35 de grade, iar la sfârşitul lunii maximele vor fi sub 30 de grade. În sudul ţării, va fi mai cand decât în alte regiuni.

"În septembrie temperaturile scad faţă de august cu câteva grade, deoarece există un mers sezonier care face ca ziua să devină din ce în ce mai scurtă, şi astfel insolaţia să aducă din ce în ce mai puţină energie solară directă. Temperaturile minime din timpul nopţii încep să scadă, iar temperatura în septembrie va continua într-un fel vara mai ales în prima parte a lunii", a declarat Roxana Bojariu, expert climatolog ANM.

Perspectiva pentru luna octombrie, cel puţin sub aspectul precipitaţiilor este destul de bună şi asta pentru că vorbim de cantităţi normale de precipitaţii în majoritatea regiunilor, exceptând partea de sud-est a ţării, unde cantităţile de precipitaţii vor fi aproximativ normale pentru luna octombrie. Există semnalul că cel puţin lunile octombrie şi noiembrie ar fi cu ceva mai multe precipitaţii în zona ţării noastre.

Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
anisia gafton jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
printul harry profimedia 0685156749 jpg
pantofi jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
Iran, Getty jpg
inava4 jpg
image
image
image
image
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
anisia gafton jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg