Secretul Corinei Chiriac. A locuit 20 de ani într-o mansardă

image
Corina Chiriac a locuit timp de 20 de ani în mansarda unei case, chiar în centrul Capitalei

Corina Chiriac A copilărit între Cişmigiu şi Piaţa Matache, iar după ce casa s-a dărâmat, părinţii s-au mutat într-o altă zonă bună din Bucureşti, Cotroceni. Fire rebelă, Corina a preferat să se mute singură, într-un loc ieşit din comun

Deşi ar fi putut să locuiască încă cu părinţii ei, la rândul lor muzicieni, Corina Chiriac a ales să se mute în mansarda unei case, la parterul căreia locuia mătuşa sa, sora tatălui. Alegerea a fost una inspirată însă. Nu numai că timp de 20 de ani Corina a locuit în centrul Capitalei, dar casa se afla chiar vizaviz de Radiodifuziunea Română. Aşa se face că, atunci când avea spectacol la Radio, Corina doar traversa strada.

Corina Chiriac este fiica unor muzicieni cu renume, tatăl, compozitorul Mircea Chiriac, profesor la Conservatorul din București, iar mama sa, Elisabeta, profesoară de pian la aceeași instituție. De la ei a moștenit Corina dragostea pentru muzică! A copilărit între Cișmigiu și Piața Matache, într-o casă care s-a dărâmat. Mai târziu, părinții artistei aveau să se stabilească într-o zonă foarte bună a Capitalei, în Cotroceni. Însă, Corina a fost o fire rebelă; în tinerețe avea să se mute din casa părintească, în mansarda unei case, la parterul căreia locuia o mătușă, sora tatălui ei. 

Fiica unor muzicieni cu renume, compozitorul Mircea Chiriac, profesor la Conservatorul din Bucureşti şi Elisabeta Chiriac, profersoară de pian la aceaşi instituţie, Corina a locuit în mansardă timp de 20 de ani. Aici şi-a petrecut tinerețea și și-a trăit amorurile, până în 1988, când s-a stabilit în SUA.

A revenit în 1994 tot în mansarda tinereții, apoi, peste patru ani, când s-a stins din viață și mama artistei, Corina s-a mutat în apartamentul unei vile din cartierul Cotroceni, unde locuiește și astăzi. Între timp, mansarda tinereții a fost vândută de interpretă. 

cub  anamaria prodan 2 png
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
cub theo rose png
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
iulia vantur jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota