Secretul Corinei Chiriac. A locuit 20 de ani într-o mansardă

Ultima actualizare:

    Corina Chiriac a locuit timp de 20 de ani în mansarda unei case, chiar în centrul Capitalei
Corina Chiriac a locuit timp de 20 de ani în mansarda unei case, chiar în centrul Capitalei

Corina Chiriac A copilărit între Cişmigiu şi Piaţa Matache, iar după ce casa s-a dărâmat, părinţii s-au mutat într-o altă zonă bună din Bucureşti, Cotroceni. Fire rebelă, Corina a preferat să se mute singură, într-un loc ieşit din comun

Deşi ar fi putut să locuiască încă cu părinţii ei, la rândul lor muzicieni, Corina Chiriac a ales să se mute în mansarda unei case, la parterul căreia locuia mătuşa sa, sora tatălui. Alegerea a fost una inspirată însă. Nu numai că timp de 20 de ani Corina a locuit în centrul Capitalei, dar casa se afla chiar vizaviz de Radiodifuziunea Română. Aşa se face că, atunci când avea spectacol la Radio, Corina doar traversa strada.

Corina Chiriac este fiica unor muzicieni cu renume, tatăl, compozitorul Mircea Chiriac, profesor la Conservatorul din București, iar mama sa, Elisabeta, profesoară de pian la aceeași instituție. De la ei a moștenit Corina dragostea pentru muzică! A copilărit între Cișmigiu și Piața Matache, într-o casă care s-a dărâmat. Mai târziu, părinții artistei aveau să se stabilească într-o zonă foarte bună a Capitalei, în Cotroceni. Însă, Corina a fost o fire rebelă; în tinerețe avea să se mute din casa părintească, în mansarda unei case, la parterul căreia locuia o mătușă, sora tatălui ei. 

Fiica unor muzicieni cu renume, compozitorul Mircea Chiriac, profesor la Conservatorul din Bucureşti şi Elisabeta Chiriac, profersoară de pian la aceaşi instituţie, Corina a locuit în mansardă timp de 20 de ani. Aici şi-a petrecut tinerețea și și-a trăit amorurile, până în 1988, când s-a stabilit în SUA.

A revenit în 1994 tot în mansarda tinereții, apoi, peste patru ani, când s-a stins din viață și mama artistei, Corina s-a mutat în apartamentul unei vile din cartierul Cotroceni, unde locuiește și astăzi. Între timp, mansarda tinereții a fost vândută de interpretă. 

image
image
image
image
image
image
culita implant png
marilyn monroe
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
image
actualitate.net
image
actualitate.net