Şerban din «Liceenii» a ajuns prof de mate şi actor în America

image
Tudor, în rolul din celebrul film

S-a lansat în filmul „Liceenii” (1986), unde l-a interpretat pe elevul Şerban Pascu, iar pasiunea pentru teatru a moştenit-o de la unchiul lui, regretatul actor Emanoil Petruţ. După revoluţia din 1989, Tudor Petruţ s-a căsătorit cu o americancă şi a început o nouă viaţă. Are doi băieţi, e singur după divorţ, iar acum predă Matematică şi joacă într-un serial produs de televiziunea americană NBC.

Era printre cei mai bine cotaţi actori când a decis să se mute în SUA. Însă inima lui Tudor Petruţ a fost furată de o americancă, iar el a renunţat la tot pentru a o lua de la zero peste ocean. Într-un interviu pentru femeide10.ro, Tudor Petruţ a povestit viaţa lui din America. „Plecarea în SUA a fost o decizie matură. S-a întâmplat că mama copiilor noştri este americancă. Băieţii s-au născut amândoi în California.

image
Tudor, în rolul din celebrul film

Pentru ei, pentru nepreţuitul rol de tătic, am luat calea Americii”, a spus actorul care are 56 de ani şi e născut chiar de 1 Decembrie, Ziua României. După ce copiii au crescut şi a rămas singur, a făcut o pauză şi s-a reprofilat. „După ce am divorţat şi am petrecut mai mult timp în România, când am revenit în California, m-am trezit singur şi fără rost. Relaţia extraordinară cu băieţii mei, Ştefan (angajat la o firmă de automobile) şi Alexandru (manager de sportivi), m-a ţinut pe picioare. Aşa am trecut toate examenele pedagogice şi am absolvit programul de licenţă în învăţământ. A fost o transformare esenţială, sunt un regizor care predă Matematică şi apare la tv”, a mai spus Tudor Petruţ. El recunoaşte că nu trăieşte din actorie, dar visează să scrie scenarii la pensie. Acum joacă rolul unui moldovean simpatic în serialul „Sunnyside”, produs de NBC, unde e „căsătorit” cu Giannina Toaxen, actriţă de origine română.

image
În 2018, foştii „Liceeni” au sărbătorit-o pe Tamara Buciuceanu la 89 de ani

Vor să continue «Liceenii»cu ajutorul copiilor lor

Tudor Petruţ revine periodic în Bucureşti pentru a-şi vizita mama şi prietenii, dar şi pentru a se plimba prin parcul amintirilor din Herăstrău. El visează să continue seria „Liceenii” după un scenariu propriu. Ideea i-a venit din discuţiile cu foştii „colegi” din „Liceenii”.

Rivalul lui din film, Ştefan Bănică jr (52 de ani), este unul dintre cei mai bine cotaţi artişti şi prezentatori de televiziune. Artistul a întinerit după ce s-a căsătorit cu Lavinia (35 de ani) care i-a dăruit anul trecut un fiu, Alexandru (8 luni).

image
În 2018, foştii „Liceeni” au sărbătorit-o pe Tamara Buciuceanu la 89 de ani

Din fostele relaţii, îi mai are pe Radu Ştefan (17 ani), student la Teatru, şi pe Ana Violeta (12 ani). Şi Oana Sârbu (51 de ani), celebra Dana din „Liceenii”, a rămas pe baricade. Chiar dacă după 1989 a mai jucat doar în telenovela „Secretul Mariei” (2006, Antena 1), vedeta şi-a continuat activitatea muzicală. Ea are un fiu, Alex (10 ani). Cesonia Postelnicu (51 de ani), interpreta Getei, joacă pe scena TNB, a fost căsătorită cu Emilian Simion şi are un fiu, Matei (20 de ani). Mihai Constantin (55 de ani), alias Ionică în „Liceenii”, nepotul regretatei Tamara Buciuceanu, e actor de succes al Teatrului Bulandra din Capitală. Deşi e greu de recunoscut în puştiul de altădată, are un fiu, Matei (19 ani), student la Teatru, care îi seamănă leit.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
Propaganda rusa Evgheni Satanovski FOTO Captura video jpg
soldati usi in timp ce se predau in Herson FOTO The Sun jpg
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg