Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Marin Moraru a fost depus la biserica Sfântul Gheorghe


    Sicriul a fost depus marți seară la Biserica Sfântul Gheorghe din Capitală foto: Florin Șuler
Sicriul a fost depus marți seară la Biserica Sfântul Gheorghe din Capitală foto: Florin Șuler

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului Marin Moraru a fost depus marți (23 august), în jurul orei 17,00, la Biserica Sfântu Gheorghe Nou din Capitală. Printre persoanele prezente la biserică s-au numărat actrița Florina Cercel, care a stat în permanență lângă soția îndurerată a lui Moraru, dar și academicianul Răzvan Theodorescu.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu marelui actor Marin Moraru sunt așteptați începând de marți seară la Biserica Sfântu Gheorghe Nou, acolo unde sicriul va sta până miercuri în jurul orei 10,00, după care va fi depus în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național "I. L. Caragiale" din București. La ora 13.00, cortegiul funerar va pleca spre Cimitirul Belu, iar înmormântarea va avea loc miercuri (24 august), la ora 14.00, pe Aleea Artiștilor.

Soția a stat în permanență lângă sicriul soțului ei
Soția a stat în permanență lângă sicriul soțului ei

Marin Moraru a murit duminică, 21 august, la Spitalul Elias din București, unde era internat din 10 august. Actorul a dus pe picioare o boală necruţătoare, pe care a descoperit-o la începutul acestui an - cancerul. A fumat ani de zile, dar a lăsat ţigările abia în urmă cu 20 de ani. La începutul anului, actorul a fost diagnosticat cu un cancer la plămâni, care l-a măcinat luni de zile.

”A fost un mare fumător. Fuma ţigară după ţigară. Le-a lăsat de 20 de ani... dar iată, tot nu a fost iertat”, ne-a povestit un apropiat de-al actorului. Duminică seară, actorul ne-a părăsit la 79 de ani. Anunţul a fost făcut chiar de directorul Spitalului Elias, unde Marin Moraru se afla internat din data de 10 august şi se lupta cu maladia care ucide milioane de oameni. Soţia actorului i-a respectat dorinţa acestuia şi a păstrat discreţia. A ţinut ascunsă suferinţa lui Marin Moraru, iar în lumea actorilor se ştie că acesta suferea, de ani buni, de diabet. ”Avea o suferinţă grea şi necruţătoare, cu un debut la începutul acestui an. Marele actor a trăit extrem de modest, nu i-a plăcut niciodată să fie mediatizat. Rugămintea familiei este să ne purtăm cu discreţie în urma acestei suferinţe ”, a declarat directorul medical Dana Safta, la Antena 3.

Actrița Florina Cercel, îndurerată
Actrița Florina Cercel, îndurerată
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png