Silvia Lăuneanu, singură în America, fără soț și copil! Artista ne-a spus ce se petrece în familia sa

#Exclusiv Click!

Silvia Lăuneanu (48 de ani) sau mai bine zis „Fata cu vioara”, așa cum este cunoscută de o țară întreagă după ce a făcut parte din trupa „De la Vegas”, duce un trai liniștit alături de soțul său, Sorin Botezatu cu care s-a căsătorit în 2015 și cu care are un fiu de opt ani, pe nume Alexandru.

Contactată de Click!, artista ne-a dezvăluit că mariajul lor funcționează perfect, deoarece este bazat pe respect, sinceritate și încredere.

„Noi am venit în America, în aprilie, în vacanța de primăvară și...practic și vacanța de Paște, după care Alexandru și cu Sorin, soțul meu, au plecat înapoi în România pentru că Alexandru trebuie să termine clasa I și practic până în iunie până intră în vacanța de vară trebuie să stea acolo ca să finalizeze cu succes școala după care cel mai probabil o să se întoarcă aici sau o să ajung eu în România, o să vedem. Deci eu sunt aici iar ei sunt acolo și suntem despărțiți doar pentru o perioadă scurtă de timp. Așa se întâmplă când locuiești pe două continente”, a spus Silvia Lăuneanu pentru Click! care ne-a mai vorbit și despre cea mai importantă persoană din viața sa...și anume copilul lor:

„Viața în America pentru Alexandru este foarte drăguță pentru că el ajunge mai mult în vacanțe aici și atunci, normal, că îi facem un program foarte atractiv și mergem pe la toate parcurile tematice, dar în același timp îi place foarte mult și în România pentru că are prieteni”.

Stil de viață sănătos

Pe lângă viața activă și agenda încărcată de treburi pe care o are în fiecare zi, Silvia Lăuneanu nu uită să aibă grijă de ea.

„Sportul face parte din viața mea, întotdeauna am iubit să fac sport, pentru mine sportul nu este un efort ci este o necesitate. Mă simt foarte bine atunci când fac sport și dacă nu reușesc să ajung la sală întotdeauna fac pregătirea acasă pentru că știu exact ce și cum. Deci, fac sport!”, a conchis pentru Click!, Silvia Lăuneanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net