Silviu Prigoană: «Bahmuţeanca îşi torturează băieţii»

Ultima actualizare:

    Pe contul de Facebook,  Adriana se mândreşte cu cei  doi copii, Maximus şi Eduard
Pe contul de Facebook, Adriana se mândreşte cu cei doi copii, Maximus şi Eduard

Scandalul dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană pare fără sfârşit. Silviu Prigoană îşi acuză fosta soţie că îşi torturează copiii şi i-a făcut deja plângere penală. Cei doi îşi dispută iar cei doi băieţi, în instanţă.

Silviu Prigoană (55 ani) tună şi fulgeră din nou la adresa fostei sale soţii, Adriana Bahmuţeanu (44 ani), cu care are doi băieţi, Maximus (8 ani) şi Eduard (6 ani). ”Bahmuţeanca îşi torturează copiii. Vă dau voie să folosiţi imaginile cu copiii mei cum sunt torturaţi fizic şi psihic în domiciliul mamei lor”, ne-a declarat omul de afaceri Silviu Prigoană. El a spus că va face toate demersurile legale legate de acest subiect. Filmările pe care Prigoană le-a oferit presei, în care fiul cel mare ar fi fost legat şi „torturat” de mama lui, au fost găsite de omul de afaceri în telefonul băiatului mai mic.

Silviu Prigoană  i-a declarat  iar război  fostei soţii
Silviu Prigoană i-a declarat iar război fostei soţii

«Mi-a intentat 74 de procese»

„Au venit copiii în vacanţă şi când am verificat telefoanele copiilor, am găsit o filmare. De fapt, două filmuleţe a câte un minut în care băiatul cel mare era legat de mâini şi de picioare şi era torturat de mămica lui care stătea peste el, copilul urla cât îl ţinea gura şi celălalt copil îl filma. Filma scena respectivă, adică unul avea o tortură fizică şi celălalt tortură psihică, să-l vezi pe fratele tău cum este legat, torturat şi umilit. I-am trimis o notificare că începând din acel moment, domiciliul copiilor e la mine acasă. Eu pot să decid pentru că sunt tutorele legal al copiilor, suntem în custodie comună în momentul de faţă şi, mai presus, e viaţa şi integritatea copiilor mei. N-au vrut să dea prea multe detalii. (...) Fratele mic filma. Copiii nu mai vor să meargă în locaţia respectivă, le e teamă să meargă acolo”, a explicat Silviu Prigoană.

De partea cealaltă, Adriana Bahmuţeanu crede că fostul ei soţ a stârnit acest scandal în mod special. „Este a nu ştiu câta plângere penală pe care fostul meu soţ mi-o înaintează. (...) În imagini este o simplă hârjoneală între copii. Eu le permit lucrul acesta. Toate reclamaţiile făcute de el sunt neîntemeiate. Noi avem un proces peste două săptămâni în care se stabileşte custodia şi domiciliul copiilor. (...) Mă gândesc că, acum, pe ultima sută de metri, pentru a influenţa opinia publică, s-a gândit să facă acest scandal inventat, tocmai pentru a încerca să ia copiii”, a declarat Bahmuţeanu la Antena Stars. Vedeta a depus şi ea o plângere împotriva lui Prigoană. ”Am fost şi eu la poliţie şi am depus o plângere penală împotriva domnului Prigoană. (...) Mi-a intentat până acum 74 de procese. Acum urmează ca instanţele să ne judece. Judecata se face la tribunal, nu la tv”, a mai spus ea.

Au fost căsătoriți de cinci ori

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au fost căsătoriți de cinci ori și au divorțat tot de atâtea ori. Prima dată s-au căsătorit în 2003 și în același an au depus actele de divorț. În ianuarie 2004, Bahmu și Prigoană se prezentau iar la primărie și la biserică. La 3 luni iar au ajuns la divorț. În 2005 se cununau din nou civil, fără biserică. A treia căsătorie a durat doi ani, până în  2007 și un divorț lung tot de 2 ani. La câteva luni distanță, în 2009, se căsătoreau a patra oară. După 3 ani de liniște, în 2012 iar au ajuns la divorț. S-au împăcat în 2013 după Paște, dar căsnicia lor a durat puțin. Al cincelea divorț s-a finalizat în 2015.  Silviu Prigoană și-a găsit liniștea în brațele Mihaelei Botezatu, cu care s-a și căsătorit în martie 2016. Mihaela are trei copii din mariajul anterior, iar afaceristul are patru băieţi, dintre care doi cu Adriana.

image
image
image
image
image
image
banner anca serea png
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net