Silviu și Mihaela Prigoană au sărbătorit patru ani de căsnicie. Iubirea l-a transformat total pe afacerist

Ultima actualizare:
Silviu Prigoană, fără celebrele lui haine negre
Silviu Prigoană, fără celebrele lui haine negre

"Sunt într-o relaţie minunată de cinci-şase luni, mă simt minunat, confortabil, mi-am găsit liniştea şi echilibrul, nu mai am nevoie de scandal şi de circ. Nu mă mai interesează circuri", spunea Silviu Prigoană atunci când a cunoscut-o pe cea care urma să îi fie soție.

Iată că s-a dovedit a fi tras lozul câștigător, pentru că mariajul cu Mihaela Botezatu (41 de ani) l-a ajutat să își găsească liniștea și echilibrul, după o lungă perioadă scandaloasă cu Adriana Bahmuteanu. Mia, așa cum îi spun prietenii, a fost producător de produse de patiserie şi cofetărie în Făgăraș, oraş unde a locuit alături de cei trei copii ai săi, pe care îi are din prima căsnicie: Ionut (12 ani), Ana Maria (10 ani) și Alexandra (9 ani). În anul 2015, ea l-a cunoscut pe Silviu Prigoană prin intermediul unor prieteni comuni, mai precis prin intermediul lui Marcel Toader, și s-au căsătorit un an mai târziu, în 2016. După cinci ani de relație, dintre care patru de căsnicie, Mia și Silviu se înțeleg foarte bine, ea îi este un real sprijin, iar în familie e armonie.

Mihaela și Silviu Prigoană
Mihaela și Silviu Prigoană

Mia nu este respectată doar de Silviu, dar și de cei patru băieți ai lui: Honorius (30 de ani), Silvius (27 de ani), Maximus (10 ani) şi Eduard (8 ani). "Mia este o femeie calmă, caldă, nu mi-o imaginez vreodată să se certe. Și-a câștigat respectul copiilor lui Silviu și chiar a adus liniștea în casa lui. Cinci ani de relație și patru de căsnicie au fost importanți pentru ei", ne-au spus prieteni din anturajul cuplului. 


    Mihaela și Silviu Prigoanăfoto: arhivă personală
Mihaela și Silviu Prigoanăfoto: arhivă personală

Silviu Prigoană s-a însurat a şaptea oară

După cea mai discutată și controversată relație din showbiz-ul autohton, cea cu Adriana Bahmuțeanu, omul de afaceri Silviu Prigoană și-a găsit liniștea în brațele Mihaelei Botezatu, cu care s-a și căsătorit în martie 2016. Destul de discreți, cei doi s-au logodit în Las Vegas și s-au căsătorit în mare secret, chiar pe 8 Martie, după cum doamna Prigoană a declarat pentru Kanal D: "Da, este adevărat! Ne-am căsătorit la o mănăstire departe de București, în luna martie, pe 8, de Ziua Femeii. A fost un cadou pentru mine și o ceremonie foarte restrânsă, doar noi și nașii". Silviu Prigoană a devenit ginere pentru a şaptea oară, în timp ce Mihaela a fost mireasă pentru a două oară. Ea are trei copii din mariajul anterior, iar afaceristul are patru băieţi, doi cu Adriana Bahmuțeanu, și doi din prima căsnicie.

L-a convins să renunțe la hainele negre

Tot în 2014, Silviu Prigoană ne-a surprins când a renunțat la celebrele lui costume negre, în care l-am văzut aproape tot timpul. Schimbarea s-a datorat tot Mihaelei.

Mihaela are 3 copii dintr-o relație anterioară
Mihaela are 3 copii dintr-o relație anterioară

”Am purtat haine negre 15 ani. Motivul a fost foarte simplu. La începuturi, când ieșeam pe la evenimente, se găseau unii să comenteze că nu am pantofii asortați cu cureaua de la ceas, cămașa nu e nu știu cum, tot felul de băgători de seamă. Și atunci, un fost coleg de-ai mei, care lucrează ca designer la brand-ul Boss, mi-a zis să mă îmbrac în negru, că nu am cu ce să greșesc. În rest, nu a avut nici o conotație funerară. Acum am cămăși de toate culorile, chiar și cu palmieri, ananași și alte fructe. Mihaela a avut un cuvânt mare de spus. Ca să vezi cum e viața asta, am renunțat la o brunetă, mi-am tras haine colorate, mi-am dat jos mustața și mi-am tras o blondă, ca să vei ce modificări substanțiale”, declara Silviu Prigoană pentru Click!, în stilul său glumeț.

Citește și:

Silviu Prigoană, trei ani de relație cu femeia care l-a schimbat total

Motivul incredibil pentru care Silviu Prigoană a renunțat la hainele negre după 15 ani

image
image
image
image
image
image
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni Instagram
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net