Simona Halep se mărită! Toate detaliile despre cununia de la Constanța. Inclusiv Klaus Iohannis e pe lista invitaților

Ultima actualizare:

    Simona Halep și Toni Iurucfoto: Facebook
Simona Halep și Toni Iurucfoto: Facebook

Aşteptarea a luat sfârşit! Simona Halep se va căsători civil miercuri, 15 septembrie, cu bărbatul care i-a fost alături în ultimii doi ani, omul de afaceri Toni Iuruc. Petrecerea va avea loc la clubul naşului, la Fratelli, în Constanţa, unde sunt aşteptate 300 de persoane! Cu această ocazie, Ilie Năstase, cel care a şi dat-o de gol pe viitoarea doamnă Iuruc, şi-a făcut o costumaţie specială, o uniforma nouă de general.

Eliminată de la US Open, în optimi, constănţeanca Simona Halep se pregăteşte de cele mai importante evenimente în plan personal: mai întâi, miercuri - 15 septembrie, Simona Halep şi Toni Iuruc (42 de ani) vor face cununia civilă. Nunta e programată pentru anul viitor. Apoi, pe data de 27 septembrie, Simona va schimba "prefixul“, împlinind 30 de ani. Marea noastră campioană este fericită, după ce l-a întâlnit pe omul de afaceri Toni Iuruc, machedon, ca şi ea.


    2019. Sportiva nu și-a mai ascuns iubitul. A fost cu el la gala de la Wimbledon, apoi, alături și de părinții ei, la Cotroceni
2019. Sportiva nu și-a mai ascuns iubitul. A fost cu el la gala de la Wimbledon, apoi, alături și de părinții ei, la Cotroceni

Prima oară s-au afişat împreună în anul 2019, atunci când constănţeanca a câştigat turneul de la Wimbledon şi a mers la braţul lui la dineul de gală. Miercuri, familia şi prietenii sunt aşteptaţi la cununia civilă, iar evenimentul va fi găzduit de clubul Fratelli din Mamaia, unde s-au cunoscut Simona şi Toni. Vor fi aproape 300 de invitaţi, potrivit Telekom Sport, iar surse spun că inclusiv preşedintele Klaus Iohannis se află pe listă.

De asemenea, tuturor li s-a cerut în mod expres să nu vină cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat sau fotografiat şi nici cu cadouri sau daruri în bani.


    2019. Sportiva nu și-a mai ascuns iubitul. A fost cu el la gala de la Wimbledon, apoi, alături și de părinții ei, la CotroceniFoto: Mediafax
2019. Sportiva nu și-a mai ascuns iubitul. A fost cu el la gala de la Wimbledon, apoi, alături și de părinții ei, la CotroceniFoto: Mediafax

Simona Halep va prelua numele soțului

Ziare.com a notat că Halep îşi va schimba numele, urmând să preia şi numele soţului. Astfel, pe viitor, în acte, fostul lider WTA va apărea cu numele de Halep-Iuruc. În mod normal, aşa cum cere tradiţia machedonească, jucătoarea ar fi trebuit să-şi schimbe numele de familie cu cel al soţului, dar având în vedere că brandul Halep e unul mondial, s-a ajuns la o soluţie de compromis.

Toni Iuruc e un om de afaceri de succes şi a mai fost căsătorit de două ori. Naşul mirilor va fi Dani Caramihai, unul dintre propietarii clubului Fratelli, iar pentru cel mai important «DA» din viaţa lor, s-au pregătit intens. Simona şi Toni vor pleca din hotelul Lotus, din Mamaia, hotel ce-i aparţine miresei, iar în faţă a fost aşternut încă de ieri covorul roşu. După ce vor semna certificatul de căsătorie, proaspeţii căsătoriţi vor merge direct la petrecere. Locul superb se află în apropiere de malul mării şi e superîncăpător pentru ca invitaţii să se simtă în largul lor. 


    Aici va avea loc petrecerea. Clubul Fratelli din Constanța aparține nașului de cununie
Aici va avea loc petrecerea. Clubul Fratelli din Constanța aparține nașului de cununie

Ilie Năstase a dat-o de gol că se mărită

Jucătoarea de tenis şi-ar fi dorit ca data nunţii să fie secretă, dar planurile i-au fost date peste cap de Ilie Năstase. Fostul tenismen a divulgat această informaţie într-o apariţie TV. Ulterior, campioana noastră a recunoscut că ziua cea mare va fi atunci.„Da, Ilie Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. Este un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite faţă de câştigarea unui Grand Slam. Este partea personală, tenisul rămâne tenis. Aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă”, a declarat Simona Halep la sosirea din Statele Unite ale Americii, unde a participat la US Open. Fostul mare tenisman şi-a făcut o costumaţie specială pentru aceste eveniment. Nasty şi-a comandat un costum de general. Ea ar fi dorit ca şi locaţia să fie una secretă, dar şi aceasta a fost dezvăluită de unul dintre invitaţi. Emanoil Savin, fostul primar al oraşului Buşteni, a fost cel care a dezvăluit locul petrecerii. „Suntem prieteni de familie cu familia Halep şi avem o invitaţie specială pe data de 15, la Fratelli. Sigur că ne-am pregătit şi că vrem să îi urăm casă de piatră”, a spus, recent, fostul edil.

A făcut logodna în luna iulie

Simona Halep şi-a pus pe jar cunoscuţii, dar şi presa, cu petrecerea de logodnă organizată pe 23 iulie, la vila ei de 1.000.000 de euro de la Izvorani. 

Toată lumea a crezut că marea noastră tenismenă a făcut nunta cu logodnicul ei, omul de afaceri Toni Iuruc, când de fapt a fost doar o petrecere de logodnă, după tradiţia machedonească. “Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă”, a spus Simona Halep.


    Poză de familie în fața piscineifoto: Instagram
Poză de familie în fața piscineifoto: Instagram

Citește și:

Imagini noi de la "nunta" Simonei Halep. Chef în curtea vilei, la piscină, două rochii elegante și o masă superb aranjată

Simona Halep și Toni Iuruc, logodnă secretă! Ce ținută a purtat "mireasa" în ziua cea mare

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net