Simona Hapciuc din Trăsniții, goală lângă Codin Maticiuc. În ce film îi vedeți

Ultima actualizare:

    Simona Hapciuc și Codin Maticiuc filmează scene fierbinți în pelicula "Inve$titorii"foto: facebook
Simona Hapciuc și Codin Maticiuc filmează scene fierbinți în pelicula "Inve$titorii"foto: facebook

Se filmează de zor pentru „Inve$titorii”, o comedie regizată de Iura Luncaşu, în care vor apărea mulţi actori cunoscuţi, printre care Codin Maticiuc şi Cosmin Natanticu. Cei doi au de filmat scene fierbinţi cu una dintre bombele-sexy din serialul “Trăsniţii”, actriţa Simona Hapciuc!

,,Inve$titorii” este o adaptare a succesului de casă ,,Wkreceni”, filmul care în 2014 a înregistrat un număr record de spectatori și un box office impresionant în Polonia. Responsabili de rescrierea şi adaptarea scenariului sunt Alex Coteţ şi Raul Gheba, comedia având rezervate partituri generoase şi pentru actorii: Levent Sali, Diana Sar, Adrian Anghel, Raluca Aprodu, Nicu Banea, Codin Maticiuc şi Cosmin Natanticu. Printre divele care joacă în film se numără şi Simona Hapciuc (29 de ani), fostă actriţă în serialul de comedie “Trăsniții”, de la Prima TV, unde o interpreta pe poliţista Nuţi.

Simona Hapciuc și Cosmin Natanticu
Simona Hapciuc și Cosmin Natanticu

Bruneta a luat o pauză după ce a născut, la începutul anului 2018, iar acum a revenit în forţă în faţa camerelor de luat vederi, mai slabă și mai sexy decât o ştiaţi înainte. Se pare că Simona va avea de filmat scene fierbinți în comedia „Inve$titorii”, căci apare în pat, aproape goală, alături de de Codin Maticiuc şi Cosmin Natanticu.     

Iura Luncaşu între „Profu” şi „Inve$titorii”

Iura Luncașu (44 de ani) este unul dintre regizorii din România care a înregistrat repetate succese în proiectele în care s-a implicat. Acesta a regizat mai multe seriale de televiziune, printre care “În Familie”, “Inimă de ţigan”, “Pariu cu viaţa” sau recentul “Profu”, de la Pro TV, şi a produs şi regizat lungmetraje pentru marele ecran. 

Simona Hapciuc are și o colegă de nebunii
Simona Hapciuc are și o colegă de nebunii

Comedia "Inve$titorii” va avea premiera pe marile ecrane în 2020 şi este o producţie cinematografică independentă, marca Vertical Content. Pentru comedia "Inve$titorii” filmările au loc în localitatea Cristian.

Care este subiectul peliculei "Inve$titorii”

Filmul "Inve$titorii” spune povestea a trei băieți, prieteni vechi, care lucrează la o fabrică de piese auto dintr-un oraș de provincie… Când fabrica este cumpărată de niște investitori străini, cei trei, alături de mulți alți angajați, sunt disponibilizați. Li se oferă salariile compensatorii pe un an, așa că decid să petreacă un weekend de neuitat în București.  După o noapte incendiară, se trezesc a doua zi, mahmuri, cu gândul de a se întoarce acasă, dar greșesc drumul și ajung la marginea unei localități, dezorientați și fără combustibil.

Iura Luncașu este regizorul peliculei
Iura Luncașu este regizorul peliculei

Aici sunt confundați de localnici, care, impresionați de aspectul lor, îi iau drept afaceriști străini, veniți să investească în afacerea locală. Invitați de primar la negocieri, urmate de o cină în casa acestuia, băieții noștri sunt fermecați de ospitalitatea și deschiderea oamenilor întâlniți. Sunt însă în scurt timp deconspirați de către şeful poliției, care descoperă că masina cu care au venit este raportată drept furată și cei trei sunt nevoiți să părăsească localitatea. În drumul spre casă, ironia face ca ei să fie opriți de adevărații afaceriști străini, care erau interesați să investească în zonă și cei trei decid că ar fi oportun să se întoarcă și să îi ajute pe localnici la negocieri. Filmul se încheie cu succesul tranzacției investitorilor străini și baieții nostri priviți ca niște eroi de către comunitate.

Citește și:

Codin Maticiuc și-a botezat fetița în biserica ridicată de tatăl lui! Cine e bruneta misterioasă care apare în poză?

Codin Maticiuc a plâns când şi-a văzut fetiţa. Imagine emoţionantă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net