Simona Pătruleasa şi-a etalat silueta perfectă pe litoral. Soţul nu şi-a dezlipit mâinile de pe ea

Ultima actualizare:
Roxana şi Călin au plecat  din club, direct la  “cuibuşorul de nebunii”
Roxana şi Călin au plecat din club, direct la “cuibuşorul de nebunii”

De opt ani e titulară pe postul de soţie, iar de cinci ani pe cel de mămică şi arată extrem de bine pentru vârsta ei, de 41 de ani. În weekend, Simona Pătruleasa şi-a expus trupul perfect pe plaja din Mamaia, într-un costum de baie întreg. A optat pentru culoarea mov şi s-a asortat perfect cu bermudele soţul.

Atmosfera s-a încins instant sâmbătă, pe plaja din Mamaia, după ce Simona Pătruleasa a apărut pe plajă cu formele ei apetisante. Ştirista din ograda turcilor de la Kanal D a reuşit să adune atât privirile bărbaţilor, cât şi pe cele ale domnişoarelor, demonstrând că şi la vârsta de 41 de ani o femeie poate fi chiar mai sexy decât la 20. 


    Simona Pătruleasa ne-a  arătat că se poate fund  fără celulită la 41 de aniFoto: BLITZ
Simona Pătruleasa ne-a arătat că se poate fund fără celulită la 41 de aniFoto: BLITZ

Picioare lungi, fără urmă de celulită, sâni fermi şi talie subţire. Însoţită de Sabin Ivanof (41 de ani), bărbatul cu care are o căsnicie de 8 ani, dar şi de Ingrid, fiica lor în vârstă de 5 ani, cei trei familişti au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în Mamaia - staţiune de fiţe preferată de vedete, în ciuda aglomeraţiei. Simona a fost mai degrabă preocupată să se simtă bine membrii familiei sale, astfel că a fost cu ochii numai pe fiica sa şi cu mâinile pe soţul său, pentru a-l mângâia.

Simona Pătruleasa ne-a  arătat că se poate fund  fără celulită la 41 de ani
Simona Pătruleasa ne-a arătat că se poate fund fără celulită la 41 de ani

Şi, dacă mai exista vreo suspiciune că, după opt ani de căsnicie şi 11 de relaţie, Simona şi Sabin nu se mai iubesc, iată că pozele vorbesc de la sine. Afaceristul i-a răspuns cu aceeaşi monedă: a mângâiat-o pe coapse şi i-a înconjurat talia cu braţul. Coincidenţă sau nu, până şi hainele şi le-au potrivit, nu doar gesturile, căci Simona şi-a asortat costumul mov, dintr-o bucată, cu şortul lui Ivanof. Pentru a-şi proteja tenul de razele soarelui, dar şi pentru că ţine la eticheta de lady, chiar şi pe plajă, Simona şi-a acoperit capul cu o pălărie neagră, cu boruri late.

Anca Serea, slabă-băţ, la nici două luni de la naştere

A născut al cincilea copil pe 20 mai, dar când o vezi îţi faci cruce. La 35 de ani, Anca Serea arată impecabil, mai ales că şi-a şi bronzat pielea la mare. Vedeta de la Prima TV a preferat să se plimbe pe faleză cu doi dintre copiii ei, Sarah şi Noah.

Asortaţi la ţinutele de plajă,  Sabin şi Simona s-au pipăit  continuu. Şi Ingrid şi-a potrivit  costumul de baie cu bandana îmbulinată
Asortaţi la ţinutele de plajă, Sabin şi Simona s-au pipăit continuu. Şi Ingrid şi-a potrivit costumul de baie cu bandana îmbulinată

Roxana Nemeş s-a împăcat cu iubitul

Roxana Nemeş (27 de ani) a reuşit să-l înduplece pe regizorul Călin Hagima (38 de ani) să-i mai dea o şansă. Zilele trecute, cei doi au fost surprinşi împreună de fotoreporterii Click!, într-un club din Mamaia. Deşi la finele lunii iunie, afaceristul anunţa că cei doi s-au despărţit, iată că acum formează din nou un cuplu. Cei doi “porumbei” au oferit imagini savuroase reporterilor Click!, în timp ce plecau dintr-un club de fiţe din staţiunea Mamaia.


    Roxana şi Călin au plecat  din club, direct la  “cuibuşorul de nebunii”
Roxana şi Călin au plecat din club, direct la “cuibuşorul de nebunii”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net