Simona Sensual: "Eu nu stau cu prostituatele la masă"

image
Simona Sensual

Simona Sensual a intervenit prin telefon la emisiunea lui Dan Capatos de pe Antena 1 pentru a clarifica o dată pentru totdeauna scandalul care s-a iscat între ea şi cântăreaţa Emmy la emisiunea "Bun de cinste".

Simona Sensual trece printr-o perioadă foarte dificilă. În urma scandalului pe care l-a avut cu Emmy la emisiunea "Bun de cinste", a fost dată afară din casă de către iubitul ei, Nicu Maharu.

Ea a intervenit telefonic la emisiunea "Un show păcătos" pentru a lămuri situaţia şi pentru a pune punct acestui tărăboi. Simona a precizat, însă, că nu vrea să vorbească despre relaţia ei cu Maharu, ci vrea să-şi facă datoria morală faţă de părinţii ei.

"Am o datorie morală faţă de părinţii mei în urma emisiunii de ieri. Până acum cinci ani de zile nu am avut nicio remuşcare, nu am făcut greşeli încât să îmi pară rău de decenţa familiei mele. Uite că am ajuns la punctul în care mi-a crăpat obrazul de ruşine", a declarat Simona.

Vedeta a povestit că totul a început la emisiunea "Bun de cinste".

"Eu nu am ştiut care sunt celelalte invitate. Am luat parte la show-ul Bun de cinste neştiind cine mai este invitată în această emisiune. Ce m-a deranjat acolo? Eu la momentul în care mă aflam la masă cu această domnişoară, cum se cheamă ea, exact în ziua respectivă apăruse în ziar că este chiar prostituată. Eu când am văzut că la acea masă se afla această domnişoară de moravuri uşoare am zis că eu nu stau la masă cu prostituatele", a declarat Simona făcând referire la Emmy.

Cât despre ştirea care a apărut azi în tabloide că a fost dată afară de către iubitul ei, Simona Sensual nu a vrut să comenteze nimic.

Citeşte şi:

Scandal între blonde! Emmy despre Simona Sensual: "Simona cântă la flaut cu guşă!" - VIDEO

Simona-Sensual, înşelată cu o blondă

Magda Ciumac o ameninţă pe Emmy: "Te bat împreună cu Sensual"

Maharu a dat-o afară din casă pe Sensuala

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
cub botez tort liam png
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
deficit bugetar financiar fiscal foto shutterstock
pasaj domnesti foto fb ionel scriosteanu
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg