Situaţie nemaiîntâlnită la "Vocea României". Un concurent de 17 ani i-a jucat pe antrenori pe degete

Ultima actualizare:

    George Aghinea
George Aghinea

Un tânăr de 17 ani, cu deficienţe de auz, a făcut furori vineri seara, la “Vocea României” (PRO TV). A întors toate cele 4 scaune ale antrenorilor, însă Smiley s-a trezit că este blocat.

Emoţionat, George Aghinea s-a grăbit să spună că va merge în echipa celui care l-a blocat pe Smiley, aflând apoi că este vorba despre Horia Brenciu. 

Acesta din urmă şi-a îmbrăţişat concurentul şi decizia părea definitivă, însă Tudor Chirilă a cerut să le asculte şi lor opiniile. 

Convins de discursul lui, băiatul s-a răzgândit, a renunţat la Brenciu şi l-a ales pe Chirilă.

Antrenorii și concurenții au oferit o nouă seară de neuitat la Vocea României!

Antrenorii au fost impresionați vineri seară de vocile incredibile ale concurenților, de modul în care ei s-au prezentat în competiție și de ambiția de care au dat dovadă. A fost o ediție în care emoția și energia au pus stăpânire pe public și pe antrenori, care au reacționat de fiecare dată când au simțit potențialul din glasurile celor care au urcat pe scenă în cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute. Încă nouă concurenți au reușit să întoarcă scaunele și să ocupe un loc într-una dintre cele patru echipe.

Noi momente de amuzament și tensiune între jurați, la „Vocea României”
Noi momente de amuzament și tensiune între jurați, la „Vocea României”

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ 1.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:52, aproape 2.5 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Voci puternice și concurenți carismatici

Tudor, Irina, Horia și Smiley au descoperit aseară noi voci care i-au făcut să se ridice în picioare și să înceapă lupta pentru ele. Cei patru au fost impresionați de ambiția concurenților și de bucuria cu care au interpretat melodii extrem de solicitante vocal. Din dorința de a câștiga un concurent în echipa lui, Brenciu a decis să-l blocheze pe Smiley.

Nouă voci au reușit aseară să întoarcă scaunele și au ocupat locurile în echipa antrenorilor, după cum urmează: Cătălina Pop, Natalia Selegean, Carmelina Burdeniuc, George Aghinea – echipa Tudor; Alexandru Ciubotaru, Georgiana Ilie - echipa Smiley; Eugeniu Cotruta, Victoria Gudima - echipa Irina și Claudia Marina Badae – echipa Brenciu.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net