Smiley a început pregătirile pentru concertul de la Arenele Romane

simeon stalpnicul png
Smiley are aproape un milion de fani pe Instagram

„De unde vii la ora asta?” îi va întreba Smiley pe cei peste 4.000 de oameni, care vor umple până la refuz Arenele Romane. Pe 2 iunie, artistul dă startul confesiunii lui muzicale, care va adună piese de pe albumul "Confesiune", lansat la sfârșitul anului trecut, dar și hit-uri precum „Acasă”, „Oarecare” sau „În lipsa mea”.

„M-am gândit un an de zile la această confesiune de pe 2 iunie. De fiecare dată când lansam o piesă nouă, îmi imaginam cum va arăta momentul din concert în care o voi cânta live. Adevărul din muzică mea înseamnă experiențe și trăiri personale, toate traduse în piesele de pe album, de la cum sunt eu văzut - «Domnu’ Smiley», până la cea mai sinceră și intimă trăire, cea dedicată părinților, din piesa care dă și numele albumului, "Confesiune". Sunt emoționat în fiecare an, pentru că de fiecare dată trăiesc parcă alte emoții. Va aștept ca și când!’, se confesează artistul, în febra pregătirilor pentru concert.

simeon stalpnicul png

Ecrane uriașe vor face din show o experiență 360, cu emoție, culoare și dinamism. O povest” va fi și munca tehnicienilor, care vor avea nevoie de două zile pentru a putea instala scena și ecranele-gigant. „Domnu’ Smiley” a început deja repetițiile pentru concert, alături de trupa lui și de invitații-surpriză.

Publicul este așteptat începând cu ora 20:00, la Arenele Române. Biletele sunt încă în vânzare pe bilete.smiley.ro și iabilet.ro. Evenimentul este organizat de HaHaHa Production și BestMusic.

Smiley a lansat anul trecut proiectul #Smiley10, un maraton de lansări lunare de piese cu videoclip, toate regăsindu-se acum pe albumul "Confesiune". Penultima piesă lansată anul trecut, "Vals", ocupă prima poziție în topurile radio ca număr de difuzări în ultimele 14 săptămâni. Și „De unde vii la ora asta?” a făcut înconjurul radiourilor, cu peste 5.000 de difuzări în 2017 și 52 milioane de vizualizări pe YouTube.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
BeFunky collage (22) jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
Ziua 55 a războiului Ucraina - Rusia Bucha FOTO Gettyimages
Vladimir Putin alături de cei 4 lideri ai teritoriilor ucrainene anexate FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png