Smiley i-a dat cu flit la „Vocea”, iar ea e câştigat Eurovisionul


    Cristina Caramarcu, în finala naţională Eurovisionfoto: Dorin Constanda
Cristina Caramarcu, în finala naţională Eurovisionfoto: Dorin Constanda

E blondă, înaltă, cu picioare lungi, faţă de păpuşă, dar are şi o voce perfectă. Cristina Caramarcu, solista trupei “The Humans”, are pachetul complet cu care România ar putea lua un loc onorabil la Eurovisionul din Portugalia. Puţini ştiu însă că artista, care a câştigat duminică finala naţională Eurovision, şi-a încercat norocul şi la “Vocea României”. Fără prea mare succes.

“The Humans”, trupa înfiinţată acum un an, în februarie, a produs marea surpriză în finala naţională Eurovision, care a avut loc duminică seara (25 februarie), la Sala Polivalentă din Bucureşti. Cristina Caramarcu (33 de ani), Adrian Tetrade, Alin Neagoe, Alexandru Cismaru, Adrian Tănasă  şi Alex Matei au cucerit publicul cu piesa “Goodbye”, reuşind să adune 3.277 de voturi, devansându-i la mustaţă pe Alexia şi Matei (3.114 voturi) şi pe Feli (2.862). „E o bucurie, o certitudine, acum, la aniversarea unui an de când am format această trupă. Mulţumim pentru vot şi pentru încredere. Am avut încredere în noi, pentru că într-un an de zile am făcut o mulţime de lucruri frumoase”, au declarat, la finalul show-ului, membrii trupei „The Humans”. Pentru Cristina Caramarcu, reuşita de la Eurovision este şi o revanşă, căci ea s-a mai duelat cu Feli şi la “Vocea României” (PRO TV), în 2012, an în care amândouă căutau gloria şi notorietatea.


    Jukebox şi Bela Santiagofoto: Dorin Constanda
Jukebox şi Bela Santiagofoto: Dorin Constanda

La vremea aceea, Feli a fost în echipa lui Marius Moga şi a ajuns până în finală, iar Cristina, eleva lui Smiley, şi-a luat “adio” de la competiţie după dueluri. Smiley a decis să meargă mai departe cu Tibi Scobiola, şi el un client mai vechi la Eurovision. Ironia sorţii, Cristina Caramarcu s-a duelat duminică, în finala naţională Eurovision, şi cu fostul coleg din trupa Jukebox, Alex Vasilache, care a concurat pentru un bilet la Lisabona alături de frumoasa Bela Santiago, clasându-se abia pe locul al patrulea, cu 1728 de voturi. Cristina şi Alex au fost colegi în trupa Jukebox, însă amândoi au plecat pe drumuri separate, în proiecte diferite.

Trupa “The Humans” este compusă din Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Adrian Tănase (voce), Cristina Caramarcu (voce). Piesa “Goodbye”, cu care trupa ne va reprezenta la Eurovision, în Portugalia, este compusă de Alin Neagoe, Cristina Caramarcu şi Alexandru Matei.

Iată cum se descria Cristina în 2012, anul în care participa la “Vocea României”.

“Sunt un peşte cu ascendent în leu, ceea ce înseamnă că sunt o combinaţie sensibilă cu o putere de a trece peste orice, oricând, oricum. Drept urmare, am făcut liceul teoretic, chimie-biologie, am vrut să dau la Academia de Poliţie, unde n-aş fi trecut de proba medicală niciodată din cauza miopiei, fiind una din probele eliminatorii. Am terminat Psihologie-Sociologie, fără nici o legătură cu ceea ce voiam să fac. Din timpul facultății am început să muncesc pentru Wind (companie de telecomunicații italiană) unde treptat am ocupat postul de director departament operatori. S-a închis fix în momentul în care am decis că vreau să fac o școală de muzică pe bune. Am ajuns la Dana Dorian cu mama de mâna…Am zis că vreau să învăț și am învățat. Nu știu cât am fost eu de talentat ca elev, dar știu cât a fost ea de bună că profesor. M-a învățat că dacă las studiul o zi, el o să mă lase pe mine. Întreabă-mă acum ce știu să fac cel mai bine și-o să-ți raspund : să cânt! Muzica pentru mine este acea limbă în care exprim ce nu pot spune în cuvinte. Am început să cânt la un an și 8 luni, printre tobele tatălui meu. Am învățat să cânt de la Dana Dorian. Până să ajung la ea țipam și tare mă mai credeam vedetă…Am învățat că nu există muzică fără studiu. E clar că vreau să ajung cât mai sus. Și mai știu că-i greu și că tot timpul o să fie alții mai buni, mai pregătiți și cu mai mult noroc. Răspunsurile negative nu m-au demoralizat, dar m-au rănit. Știu că într-un fel sau altul o să reușesc. Cred că e loc pentru toată lumea în branșa asta”.


    Trupa
Trupa

România va concura în semifinala din 10 mai

Sub sloganul „All aboard”, Eurovision Song Contest 2018 va aduce, pe scena din Lisabona, reprezentanţii celor 42 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru,  Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Ucraina, Marea Britanie. Concursul va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai. Piesa care va reprezenta ţara noastră la Eurovision intră în a doua semifinală a concursului, în prima parte a show-ului din 10 mai.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
filme de craciun
judecatori magistrati bani venituri pensii shutterstock
Ivana Knoll FOTO Instagram png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg